Biakademi'den önde gelen bilim insanlarıyla bilim ve iletişim zirvesi!

Biakademi%E2%80%99den+%C3%B6nde+gelen+bilim+insanlar%C4%B1yla+bilim+ve+ileti%C5%9Fim+zirvesi%21;
ABONE OL

Biakademi, Türk bilim dünyasının beyin alanındaki çalışmaları ile önde gelen akademisyenleriyle 30 Kasım 2020 tarihinde, pandemi süreci gereği olarak online platformda, Bilim İletişim Zirvesi gerçekleştirecek. Zirve’nin teması “Kuantum, Beyin ve Düşünce Gücü”...

Zirvede ilk olarak Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Sultan Tarlacı’nın vereceği seminerin ardından, Sinirbilim Uzmanı Prof. Dr. Sinan Canan’ın konuşması yer alıyor. Zirvenin son konuşmacısı olarak Nöropsikofarmakoloji Uzmanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay’ın vereceği seminer yer alacak. Zirvede konuşmalardan sonra soru-cevaplara yer verilecek.

“Kuantum, Beyin ve Düşünce Gücü” konularının ekranlarda ve halk arasında ne derece doğru anlaşılabildiğine ve tartışılabildiğine, bu alandaki bilgi kirliliğine ve bu konulardaki bilimsel gerçeklere dikkat çekmeyi hedefleyen Bilim İletişim Zirvesi, konuyu “Kuantum-Beyin, Felsefe ve Mistisizm”, “Beyin ve Düşünce Gücü” ve “Düşünce Gücüyle Başkalarını Yönetebiliyor muyuz?” başlıkları üzerinden tartışacak. Zirve’nin açılış konferansı Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Sultan Tarlacı tarafından “Kuantum-Beyin, Felsefe ve Mistisizm”başlığı ile sunulacak. Sinirbilim Uzmanı Prof. Dr. Sinan Canan’ın “Beyin ve Düşünce Gücü” başlığıyla yapacağı konuşmayı, Nöropsikofarmakoloji Uzmanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay’ın “Düşünce Gücüyle Başkalarını Yönetebiliyor muyuz?” başlıklı sunumu izleyecek.

Zirve, 30 Kasım Pazartesi günü, online olarak 19.30- 23.40 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgiye http://www.biakademi.com.tr adresinden ulaşılabilir...

twitter takip