Sosyal medya Clubhouse'ı sevdi mi? En çok hangi özelliği eleştiriliyor? İşte, kullanıcı deneyimleri...

Sosyal+medya+Clubhouse%E2%80%99%C4%B1+sevdi+mi?+En+%C3%A7ok+hangi+%C3%B6zelli%C4%9Fi+ele%C5%9Ftiriliyor?+%C4%B0%C5%9Fte,+kullan%C4%B1c%C4%B1+deneyimleri...
ABONE OL

Sosyal medya mecraları arasına dişli bir rakip olarak katılan Clubhouse, Twitter'da tartışma konusu oldu. Şimdilik yalnızca iPhone ve iPad kullanıcılarının erişebildiği uygulamayla ilgili kullanıcı deneyimlerini sizler için derledik.

Son birkaç haftadır adından söz edilen yeni sosyal medya platformu Clubhouse, özellikle de bugün Türkiye'de Twitter'ın gündeminde ilk sıralarda yer alıyor.

Kendisini “ses temelli yeni nesil bir ağ” olarak tanımlayan Clubhouse, kullanıcılarına özel sohbet odaları üzerinden sadece sesleriyle iletişim kurma imkanı sunuyor. Bu sohbet odaları, genelde bir konu başlığı üzerine kuruluyor ve diğer platformların aksine bu odalar, oldukça aklıselim tartışmalara ev sahipliği yapıyor. Öyle ki dinleyici olarak girdiğiniz bir odada konuşmak için el kaldırmanız gerekiyor.

Peki sosyal medya platformlarının sayıca fazla olduğu şu dönemde Clubhouse'ın tutunma şansı olabilir mi? Uygulamayı, Twitter'ın gündemine taşıyan sosyal medya kullanıcıları ne diyor? Hangi özelliği çok sevilirken, en çok hangi açıdan eleştiriliyor?

Kullanıcı deneyimlerini sizler için derledik...

 

 

 

 

twitter takip