Erişim sorunuyla ilgili ilk açıklama: Bizimle kalın, biz varız!

Eri%C5%9Fim+sorunuyla+ilgili+ilk+a%C3%A7%C4%B1klama:+Bizimle+kal%C4%B1n,+biz+var%C4%B1z%21;
ABONE OL

Dünyaca ünlü sosyal medya siteleri Facebook ve Instagram’ın yanı sıra anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a da erişim sağlanamıyor.

İnternet kullanıcıları, aynı çatı altında faaliyet gösteren WhatsApp, Facebook ve Instagram’a girmekte sorun yaşarken, dünya çapında erişim aksaklıklarını tespit eden “downdetector.com” adlı internet sitesine kullanıcılar tarafından çok sayıda hata bildirimi gönderildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter’dan konuya ilişkin yaptığı paylaşımda “Whatsapp, Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir.” dedi.

WhatsApp, Facebook ve Instagram'dan açıklama:

WhatsApp:

"Bazı kişilerin şu anda WhatsApp ile ilgili sorunlar yaşadığının farkındayız. İşleri normale döndürmek için çalışıyoruz ve mümkün olan en kısa sürede buraya bir güncelleme göndereceğiz.

Sabrınız için teşekkürler!"

Facebook:

"Bazı kişilerin Facebook uygulamasına erişmekte sorun yaşadığının farkındayız. İşleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz"

Instagram:

"Instagram şu anda biraz zor zamanlar geçiriyor ve kullanırken sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bizimle kalın, biz varız!"

twitter takip