10 Eylül Masterchef MasterClass ödülünü kim kazandı?

10+Eyl%C3%BCl+Masterchef+MasterClass+%C3%B6d%C3%BCl%C3%BCn%C3%BC+kim+kazand%C4%B1?
ABONE OL

Ekranların fenımen yarışması 2020 MasterChef Türkiye, Mehmet, Danilo ve Somer Şeflerin jüriliğinde tüm hızıyla sürüyor...

Geçtiğimiz günlerde dokunulmazlık, bireysel dokunulmazlık ve eleme adayı oyunları oynayan 16 ana kadro yarışmacısına bugün (10 Eylül 2020 Perşembe) Mehmet, Danilo ve Somer Şefler tarafından masterclass verildi. Dünya mutfağının çeşitli lezzetlerine ilişkin oldukça önemli bilgi ve püf noktaları öğrenenen yarışmacılar eğitim sonunda yapılan ödül oyununda karşı karşıya geldi. Yarışmalar sonucunda şeflerin tadımına sunulan yemekleri en iyi yapanlar arasından bir yarışmacı ödülün sahibi oldu.

Bu bağlamda yarışmanın sıkı takipçileri MasterChef'te kim kazandı? sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. Peki MasterChef'te kim kazandı?

2020 MasterChef'in bugün (10 Eylül 2020 Perşembe) ekranlara gelen son bölümünde MasterChef MasterClass ödülünü kim kazandı, kim aldı? Sorusu ve daha pek çok ayrıntı şöyle;

2020 MasterChef Türkiye'nin 10 Eylül 2020 Perşembe günü ekranlara gelen son bölümde Mehmet, Danilo ve Somer şef tarafından ana kadroda yarışan 16 şef adayına masterclass verildi. Birbirinden lezzetli dünya mutfağı yemeklerine ilişkin önemli bilgi ve püf noktaları veren şefler, yarışmacılar açısında oldukçaverimli bir masterclass'a imza attı. Bu eğitimlerin ardında şeflerin hazırladığı yemekleri en iyi yapan yarışmacıya deniz ürünleri yapan önemli bir kurumda 1 günlük deniz ürünleri masterclassı ödülü verilecek.

Yarışmacılar için mesleki anlamda oldukça önemli olan bu masterclassı kazanmak isteyen yarışmacılardan yapılan 3'lü oyunlarda finale kalmayı başaran Özgül, Ebru, Serhat, Berker arasında Mehmet Şef tarafından hazırlanan Istakoz Royal yemeğini en iyi yapan yarışmacı şeflerin tadımı sonrası belli oluyor. Masterclass ödül oyununu kazanan isim BERKER oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

DUYGU
FURKAN
EBRU
AYYÜCE
 

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

Esra (Kaptan)
Emir
Furkan (Eleme adayı)
Berker
özgül
Ebru (Eleme adayı)
Ayyüce (Eleme adayı)
Duygu (Eleme adayı)

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

Arem (Kaptan)
Tanya
Barbaros
Serhat
Sefa
Uğur
Celal
Eray

twitter takip