12 Ekim Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı?

12+Ekim+Masterchef+kaptanl%C4%B1k+oyununu+kim+kazand%C4%B1?+
ABONE OL

TV8'in fenomen yemek yarışması Masterchef'te mavi ve kırmızı takım kaptanları belli oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü gündem olan fenomen yemek yarışması "Masterchef Türkiye", yayınlanan her yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Yarışmanın dün akşam yayınlanan eleme gecesinde Walison Fonseca'nın elenmesinin ardından bugün (12 Ekim 2020 Pazartesi) yapılan kaptanlık oyunuyla haftanın mavi ve kırmızı takım kaptanları belli olacak. Mehmet, Danilo ve Somer şef jüriliğinde tavuk ana malzemesiyle yaratcılık yemeği yapmaları istendi. Ürünleri hazırlayan şef adayları Mehmet, Danilo, Somer şeflerin tadımına sundu. Tadımların yapılmasının ardında jür şefler yemeğini en fazla beğendikleri adayı haftanın mavi takım kaptanı olarak belirledi.

Kırmızı ve Mavi takım kaptanları kimler oldu?

MasterChef'in 12 Ekim'de yayınlanan son bölümünde ana kadroda yarışan 16 şef adayı Mehmet, Danilo ve Somer Şefler tarafından istenilen tavuk ana malzemesiyle yaratıcılık yemeği hazırlayarak jüri şeflerin tadımına sundu. Tek tek tüm yarışmacıların ürününü tadan şefler bu safhanın ardından mavi takımın bu hafta kaptanlığını yapacak olan ismi açıkladı ve bu haftanın mavi takım kaptanı UĞUR oldu.

Mavi takım kaptanı olan isim kurallar gereği rakip takım olan kırmızı takımın kaptanını belirledi ve bu haftanın kırmızı takımm kaptanı SEFA oldu. Kaptanlar ise yeni takımlarını oluşturmaya başladı.

İşte, bu haftanın mavi ve kırmızı takım üyeleri:

MAVİ TAKIM

Uğur (Kaptan)
Furkan
Esra
Emir
Berker
Tanya
Ebru

KIRMIZI TAKIM

Sefa (Kaptan)
Serhat
Barbaros
Eray
Özgül
Ayyüce
Didem

 

 

twitter takip