16 Ekim Cuma Doya Doya Moda birincisi kim oldu? Doya Doya Moda kim elendi?

16+Ekim+Cuma+Doya+Doya+Moda+birincisi+kim+oldu?+Doya+Doya+Moda+kim+elendi?
ABONE OL

16 Ekim 2020 Doya Doya Moda'da final günü... Peki en yüksek puanı kim aldı, kim hayallerine veda etti?

Ve final günü geldi çattı... TV8'de yayınlanan ve jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu'nun oturduğu "Doya Doya Moda" yarışmasının 16 Ekim Cuma günü yayınlanan final bölümünde kıyasıya bir rekabet yaşanıyor...

Kilolu ve büyük beden sahip 7 yarışmacının tarzını konuşturmak ve moda zevkini ispatlamak için jüri karşısında ter döküyor. Peki haftanın finalinde en yüksek puanı almak ve kolyeye sahip olmak için birbirleriyle mücadele eden yarışmacılardan hangisi bugüne damga vurdu? Jürinin övgüsünün dışında kalan hangi isim hayallerine veda etti?

16 Ekim Cuma Doya Doya Moda birincisi kim oldu?

16 Ekim Cuma günü birincilik tahtına çıkmak için büyük bir rekabet örneği sergileyen yarışmacılar, moda hünerlerini sergilemeye devam ediyorlar. Final heyecanının yaşandığı cuma gününün ve haftanın birincisi jüri üyelerinden en çok puanı toplayan Tuğçe oldu. Tuğçe, aynı zamanda altın kolyeyi kazandı.

Doya Doya Moda'da kim elendi?

Doya Doya Moda 16 Ekim 2020 Cuma hafta finalinde 5 gün boyunca jüriden en düşük puan alarak yarışmaya veda eden isim Nazlı oldu.

16 Ekim Doya Doya Moda haftalık puan tablosu:

 

twitter takip