25 bin TL para ödülünü kim kazandı? Masterchef 3 Kasım ödül oyununu kazanan isim!

25+bin+TL+para+%C3%B6d%C3%BCl%C3%BCn%C3%BC+kim+kazand%C4%B1?+Masterchef+3+Kas%C4%B1m+%C3%B6d%C3%BCl+oyununu+kazanan+isim%21;
ABONE OL

MasterChef Türkiye'de 12. hafta heyecanı yaşanırken bu sezon ilk kez bir bir ödül oyununa çıkan yarışmacılar ödül miktarını tahmin etmeye çalıştı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve jüriliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun üstlendiği fenomen yarışma programı "Masterchef Türkiye"nin 31 Ekim Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümünde yarışmacılar, 25 Bin TL'lik pazar ödülü için yarıştılar.

MasterChef Türkiye'nin 3 Kasım 2020 tarihli 92. bölümünde ödül oyunu mücadelesi yaşandı. TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgi gören yarışmanın son bölümünde kaptanlar, üç çeşit yemeğin ne olacağına takım arkadaşlarının görüşü ile karar verdi. Her takımdan ikişer ismin yarıştığı gecede takım oyununun galibi kırmızı takım oldu. 

MASTERCHEF'DE YARIŞMALCILAR HANGİ YEMEĞİ YAPTI?  

Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlık için mücadele veren yarışmacılar baharatlardan yaratıcı bir yemek yapmak için dakikalar ile yarıştı. Özgül tarhun, Ebru - fesleğen, Serhat - dereotu, Barbaros biberiye, Uğur ise naneden yaratıcı yemek yapmaya çalıştı.

MASTERCHEF'DE FİNALE KİM KALDI? 

Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı ve 5. olan isim Ebru oldu. Özgül 4. olurken, Serhat 3. oldu. Finale Barbaros ve Uğur kaldı.

MASTERCHEF'DE ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ KİM OLDU?

Şefler yapılan değerlendirmeyi duyurdu ve 25 bin TL'nin sahibi Uğur oldu.

TAKIM OYUNUNUNDA KİM ELENDİ? 

Bireysel dokunulmazlık öncesi yarışmacılar takım oyununda mücadele verdi. Şeflerin istediği çeşit yemeğin ne olacağına takım kaptanları karar verdi. Oyunda kaptanlar, takımlardan ikişer arkadaşlarını seçti ve onları yönlendirmeye çalıştı. Serhat, kırmızı takımdan Özgül ve Barbaros'u seçerken, Emir ise mavi takımdan Eray ve Esra'yı seçti.

Oyun sırasında Danilo şef yarışmacıların durmasını istedi ve farklı isimler tezgah başına geçti. Kırmızı takımda Uğur ve Ebru gelirken, mavi takımda Furkan ve Ayyüce yemeklere devam etti. Süre bitiminde kaptanlar yemeklerin tadına baktı ve oy çokluğu ile kazanan takım kırmızı takım oldu. Böylece mavi takım ödül oyunundan elendi.
 

twitter takip