Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken açıklamalar! tv8'in ardından dijital bir platform mu kuracak?

Acun+Il%C4%B1cal%C4%B1%E2%80%99dan+dikkat+%C3%A7eken+a%C3%A7%C4%B1klamalar%21;+tv8%E2%80%99in+ard%C4%B1ndan+dijital+bir+platform+mu+kuracak?
ABONE OL

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, dün akşam Cüneyt Özdemir'in YouTube'dan yayınlanan programına katıldı ve ses getiren açıklamalar yaptı.

tv8 ve Acun Medya'nın sahibi olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı gazeteci  Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalındaki canlı yayınına konuk olarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.
 
Acun Ilıcalı seyircilerden gelen soruları yanıtlarken dijital bir platform kurabileceğine dair açıklamalar yaptı. 
Cüneyt Özdemir, programa gelen yorum ve soruları okurken "Bir seyircimiz 'Televizyon kanalı var. Ancak yeni nesil dijitale kayıyor. Netflix gibi bir dijital platform kuracak mı' diye soruyor" diyerek izleyicisinin sorusunu Ilıcalı'ya yöneltti. 
 
Bu soru üzerine şaşıran Acun Ilıcalı ise, "Bugün bu konuyla ilgili telefon görüşmesi yaptım. İnan şu an diyeceğim, telefonum mu dinlendi? İnanılmaz bir şey oldu bu. Ekip olarak yeniliklere açığız. Ancak şu anda bunun için net bir şey söyleyemem" dedi.
 
Bu konuda kesin bir açıklama yapmayan Acun Ilıcalı, sözlerine şöyle devam etti:
 
Dijital platformlarda iki konu çok önemli. Birincisi zaman kısıtlaman yok. Bu da yaratıcılığını çok ateşleyen bir faktör. Kısa alanda daha çok materyali kullandığın zaman seyir zevkini arttırıyorsun. Diğeri ise büyük kanalda yapamayacağın projeleri yapabiliyorsun. Televizyonda başka sebeplerden yapamadığın projeler de var. Mesela Türkiye'de sit-com yapılamıyor. Yurt dışında 25 dakika çekiliyor. Ancak Türkiye'de 100 dakika yapman lazım. Sebebi de reklamlar. Televizyonda saat başında kullanabileceğin reklam alanları var. O reklamla o sit-com dizisinin bedelini ödemen lazım. İlk iki saatle ödeyemiyorsun. 3. saate geçmen lazım reklam olarak da o parayı ödeyebilesin. Ama o zaman da sit-com olmuyor...
 
Acun Ilıcalı, 'O Ses Türkiye' yarışmasında juri üyesi olan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün fenomen şov programı Beyaz Show'un tv8'de yeniden başlayacağı konusundaki söylentiler hakkında da konuştu.
 
Bu ihtimalin olabileceğini belirten Acun Ilıcalı, "Beyaz’la kimyamız her zaman tutmuştur ve onunla saatlerce konuşmaktan da büyük keyif alırım. Şimdilerde iki yıldır beraberiz ve ikimiz de ortaya çıkan işten çok mutluyuz. Bunun O Ses Türkiye ile kısıtlı kalmaması gerekiyor ve eğer gerçekten de böyle bir ilgi ve istek varsa Beyaz Show’un ekranlara yeniden dönmesi mümkün olabilir. Beyaz da bunu istiyorsa neden olmasın! Ben bunu yayınlayacak kanal olmaktan gurur duyarım" dedi. 
twitter takip