Ahmet Saraçoğlu 'Benim Tatlı Yalanım' dizisiyle ekranlara dönüyor!

Ahmet+Sara%C3%A7o%C4%9Flu+%E2%80%99Benim+Tatl%C4%B1+Yalan%C4%B1m%E2%80%99+dizisiyle+ekranlara+d%C3%B6n%C3%BCyor%21;
ABONE OL

Star TV'nin başrollerini Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in paylaştığı o3 Medya imzalı yeni dizisi 'Benim Tatlı Yalanım'ın oyuncularından Ahmet Saraçoğlu, rolünü anlattı.

Star TV'nin başrollerini Furkan PalalıAslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in paylaştığı o3 Medya imzalı yeni dizisi 'Benim Tatlı Yalanım'ın oyuncularından Ahmet Saraçoğlu, rolünü anlattı.

Bir döneme damgasını vuran 'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı 'Tahsin' karakteri hala hatırlanan deneyimli oyuncu izleyici karşısına bu sefer üç çocuğuna hem anne hem de baba olan Şevket karakteriyle çıkacak.

Ahmet Saraçoğlu yeni dizisi için "Herkesin ailece izleyebileceği sıcacık, samimi ve tatlı bir hikaye anlatıyoruz" dedi.

13 Haziran’da izleyici ile buluşacak dizide; Suna (Aslı Bekiroğlu), Rafet (Sadi Celil Cengiz) ve Saniye (Aslı İnandık)’nin fedakar babası Şevket, aile yadigarı kahvehaneyi işletmektedir. Babacan yapısı nedeniyle o sadece çocuklarının değil mahallelinin de babasıdır. 

Canlandırdığı Şevket Baba’nın kadirşinaz, hakkaniyetli ve yalandan nefret eden bir adam olduğunu söyleyen Ahmet Saraçoğlu, "İzleyici unutulmaya yüz tutmuş ahilik geleneğini ve yardımsever esnaflığı Şevket Baba ile yeniden hatırlayacak" açıklamasını yaptı.

Yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural’ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı ve Murat Taşkent’in kaleme aldığı "Benim Tatlı Yalanım" dizisi yaz ekranının favori dizilerinden birisi olarak gösteriliyor.

twitter takip