Aşk-ı Memnu yoğun siyasi gündemde bile konuşuluyor!

A%C5%9Fk-%C4%B1+Memnu+yo%C4%9Fun+siyasi+g%C3%BCndemde+bile+konu%C5%9Fuluyor%21;
ABONE OL

Kanal D'nin efsane dizisi Aşk-ı Memnu yeniden yayınlanmaya başlayan tekrar bölümleriyle sosyal medyayı bir kez daha salladı. Dizi, yoğun siyasi gündemde bile konuşuldu.

İkinci kez yapılacak İBB seçimleri öncesinde canlı yayında bir araya gelecek olan adaylar Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın katılacağı münazaranın moderatörlüğünü üstlenen gazeteci İsmail Küçükkaya dün akşam Fox TV Ana Haber Bülteni'ne konuk olup programın detayları hakkında bilgi verdi.

Küçükkaya'nın konuk olduğu Fatih Portakal ile Fox Ana Haber hem reytinglerde ilk sıraya yerleşti hem de sosyal medyanın en çok konuşulan yapımı oldu.

Sosyal medya analiz şirketi Somera'nın verilerine göre; Fox Ana Haber dün akşam sosyal medyada 22.92 reyting aldı.

Fox Ana Haber'i Habertürk TV'de yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programı takip etti.

Kanal D'nin 2008-2010 seneleri arasında ekrana getirdiği ve dün tekrarları yeniden yayınlanmaya başlayan efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu' da dün sosyal medyanın en çok konuşanları arasına girdi.

Tekrar bölümleri sık sık ekrana gelen ve bu tekrar bölümlerinde ya da final yaptığı 24 Haziran tarihi geldiğinde sosyal medyada oldukça ses getiren dizi geleneği dün de bozmadı ve aradan geçen 9 seneye rağmen yine sosyal medyada gündem oldu.

Aşk-ı Memnu sosyal medyada en çok konuşulan programlar listesinde 4. sırada yer aldı.

twitter takip