Baraj dizisi 17 Mart Salı günü başlıyor!

ABONE OL

Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın 'Baraj' filminden uyarlanan dizi önümüzdeki hafta ekran yolculuğuna başlıyor.

 

Fox TV'nin Medyapım & No Dokuz Productions imzalı yeni dizisi 'Baraj'ın yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde; Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük'ün yer aldığı dizi 17 Mart Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
 
Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın 1977 yılında oynadıkları filmden uyarlanan dizide Nazım'ın internette bir arkadaşlık sitesinde tanıştığı ve yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye utandığı Nehir ile hikayesi anlatılıyor. 
 
Başrol oyuncusu Feyyaz Duman'ın da yer aldığı ve 3 sezonluk ekran macerasını geçtiğimiz haftalarda tamamlayan 'Kadın' dizisinin yerine gelerek Salı akşamları izleyici ile buluşacak olan dizinin Kadın dizisinin yerini alıp alamayacağı da merak konusu oldu.
 
Dizinin konusuna ve kadrosuna güvenen izleyiciler Baraj dizisinin de Kadın dizisi gibi Salı akşamlarının favori dizisi olacağını düşünüyor. 
 
Dizinin konusu şu şekilde:
 
Nazım (Feyyaz Duman) ve Nehir'in (Biran Damla Yılmaz) birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir. Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır...
 
 

twitter takip