Yarın izleyici ile buluşuyor! Bay Yanlış dizisinden ilk sahne yayınlandı!

ABONE OL

Yarın yayın hayatına başlayacak olan 'Bay Yanlış' dizisinden bir sahne izleyici ile paylaşıldı.

Fox TV'nin yapımını Gold Film’in, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaryosunu Aslı Zengin ile Banu Zengin’in üstlendiği yeni yazlık dizisi “Bay Yanlış” yarın akşam Fox TV'de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
 
Dizinin başrol oyuncularından Can Yaman dizi ile ilgili heyecanını “Zor zamanlardan geçtiğimiz bu dönemde izleyicilerimize keyifli saatler geçirtecek bir hikaye ile geliyoruz. Yayınlanan tanıtımlarla sizlerden çok güzel geri dönüşler aldık, biz de sizler kadar heyecanlıyız. Cuma günü herkesi ekran başına bekliyoruz” sözleriyle dile getirdi. 
 
Dizide Ezgi karakterini canlandıran diğer başrol oyuncusu Özge Gürel ise; “Doğru bilinen yanlışlar, yanlış bilinen doğrular içinde, kendi olmakta, kendi kalmakta inat etmenin eğlencesi üzerine renkli bir hikaye geliyor, anlatması bile keyifli bir de işi düşünün. 26 Haziran Cuma sizlerleyiz” dedi.
 
Yaz aylarının iddialı romantik komedi dizileri arasında yer alan dizinin bir sahne de izleyici ile paylaşıldı. 
 
Dizide Can Yaman ve Özge Gürel ikilisine; Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Ecem Karavus, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Suat Sungur gibi isimler eşlik ediyor.
 
'Bay Yanlış' dizisinde Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. 
 
Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. 
 
 
BAY YANLIŞ'IN İLK BÖLÜMÜNDE ŞUNLAR YAŞANACAK?
 
Ezgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir.
 
Ezgi için zor günler yine başlamıştır. Soner’le birlikte yaşadığı evden ayrılmak zorunda kalan Ezgi bu arada işinden de olur. Bu süreç yeni kararlar almasına sebep olur. Artık “Yanlış” erkeklerden uzak duracak ve doğru erkeği bulacaktır. 
 
Bu kararını uygulamasında ona yardımcı olacak kişi ise tam anlamıyla bir bay yanlış olan yeni komşusu Özgür’dür.
twitter takip