Belli oldu! Yasak Elma dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Belli+oldu%21;+Yasak+Elma+dizisinin+yeni+sezonu+ne+zaman+ba%C5%9Flayacak?
ABONE OL

Koronavirüs salgını nedeniyle sezonu erken kapatan Yasak Elma dizisinin yeni bölüm çekimlerine başlama tarihi belli oldu.

Fox TV'nin senaryosunda barındırdığı entrikalarla zaman zaman esprisi konusu olan ve 3. sezonunda artan bir ilgiyle izlenmeye devam eden Yasak Elma dizisinin yeni bölüm çekimlerinin başlama tarihi belli oldu.
 
Dizinin sevilen ikilisi Ender ve Yıldız'ı canlandıran Şevval Sam ve Eda Ece, koronavirüsün neden olduğu Covid-19 salgını nedeniyle çekimlere verilen arada izleyicileri ile sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla buluşuyor.
Yine canlı yayın açarak hayranlarının ve dizi izleyicilerinin sorularını cevaplayan iki ünlü oyuncudan Şevval Şam, 4. sezon çekimlerine 25 Temmuz'da başlamayı planladıklarını açıkladı.
 
Pandemi gibi beklenmedik bir durumla karşılaştıkları için stok bölümleri olmadığını ifade eden Şevval Sam, "Yasak Elma'nın 4. sezon çekimleri için 25 Temmuz'da sete çıkmayı planlıyoruz. Stoklu gitmek için çekimlere erken başlayacağız. Pandemi beklenmedik bir durum olduğu için stoksuz yakalandık. Elimizde bir kaç bölüm stok olsaydı sizi sezon sonuna kadar mahrum bırakmayacaktık. Diğer diziler gibi yeni sezonu ise Eylül ayında açmış oluruz" dedi.
 
Kadrosunda; Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Barış Kılıç, Nesrin Cavadzade, Gökhan Alkan gibi oyuncuların yer aldığı Yasak Elma dizisi son olarak 23 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan 74. bölümüyle ekrana gelmişti. 
 
Bu bölümden sonra salgın nedeniyle çekimlerine ara verilen dizinin sezonu kapattığı ve yeni bölümlerin yeni sezonda ekrana geleceği duyurulmuştu. 
twitter takip