Bir Demet Tiyatro yeniden ekrana geliyor! Ne zaman yayınlanacak?

Bir+Demet+Tiyatro+yeniden+ekrana+geliyor%21;+Ne+zaman+yay%C4%B1nlanacak?
ABONE OL

Bir dönemin efsane komedi programı 'Bir Demet Tiyatro' tekrar bölümleriyle bu Cumartesi akşamından itibaren yeniden izleyici ile buluşacak.

Türk televizyon tarihine damga vuran komedi programı 'Bir Demet Tiyatro' eski bölümleriyle yeniden ekranlara dönüyor. Sevilen yapımın 13 Haziran'da ilk bölümü yayınlanacak.
 
Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Bir Demet Tiyatro'nun 13 Haziran'da ilk bölümü yayınlanacak. Dizi, her Cumartesi- Pazar ekrana gelecek.
 
Bir Demet Tiyatro ilk olarak TV ekranında 1995 yılında yayınlanmaya başladı. 1998 yılına kadar aralıksız olarak TV ekranında yayınlanan Bir Demet Tiyatro 1998 yılının ardından 6. sezonu ile 2000 yılında ekrana gelmeye başladı. Bir Demet Tiyatro 2006- 2007 arasında yayınlanan 8. sezonu ile final yaptı.
 
Bir Demet Tiyatro'nun kadrosunda, Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Erdoğan Dikmen, Serhat Özcan, Ozan Uygun, Engin Günaydın, Birsu Demir, Zerrin Sümer, Erdal Tosun, Gürdal Tosun, Bican Günalan,Altan Erkekli, Şebnem Dönmez, Özge Özberk, Ata Demirer ve Pelin Körmükçü, Şebnem Sönmez, gibi isimler bulunuyordu. 
 
Fragmanı izlemek için TIKLAYINIZ
twitter takip