Cihangir Ceyhan, Çukur’a böyle veda etti: Buradan bir Azer geçti

Cihangir+Ceyhan,+%C3%87ukur%E2%80%99a+b%C3%B6yle+veda+etti:+Buradan+bir+Azer+ge%C3%A7ti
ABONE OL

Çukur’a 97. bölümde veda eden dizinin Azeri, Cihangir Ceyhan duygusal bir paylaşımla diziye veda etti.

Instagram hesabından Çukur'a veda mesajı paylaşan Cihangir Ceyhan şu ifadeleri kullandı:

"Bugu¨n Azer’e sizinle birlikte ben de veda ediyorum. Benim ic¸in c¸ok o¨zel ve her zaman hatırlayacagˆım bir ruh oldu. Azer ve iki sezondur bu ruha hayat vermeme vesile olan herkese tes¸ekku¨r etmek isterim. Azer’le beraber c¸ok s¸ey o¨gˆrendim, bu¨yu¨du¨m, gelis¸tim, birbirinden degˆerli ustalarla aynı seti paylas¸tım. Vakit yola devam.etme vaktiyse egˆer daha da gu¨c¸lenerek, yeni yollara, yeni maceralara bu ekip ve Ay Yapım sayesinde hazır hissettigˆim ic¸indir.

Bu yolculukta bana inanıp bu fırsatı veren, arkamda duran ve destekleyen herkese c¸ok tes¸ekku¨r ederim. Son sahneye kadar yanımda olan ve bana yardımcı olan oyuncu arkadaşlarıma, ustalarıma, Ay Yapım'a, sevgili yo¨netmenlerimize, senaristimize, tu¨m reji, produ¨ksiyon ve set ekibine.En o¨nemlisi de tu¨m oyunculuk kariyerim boyunca vefasını esirgemeden beni destekleyen, arkamda duran, kadir-kıymet bilen izleyici kitleme sonsuz tes¸ekku¨rler. Buradan bir Azer gec¸ti...

Bir anımdan bahsetmek istiyorum. Çukur ilk set gu¨nu¨mde beni sete go¨tu¨ren produ¨ksyondan bir kardes¸im son set gu¨nu¨mde de beni eve bırakırken 'Abi ilk gu¨n nasıl geldiysen o¨yle de gittin' dedi. Bu benim ic¸in bu¨yu¨k bir onurdu"
 

twitter takip