Çukur 107. bölüm fragmanı!

ABONE OL

Çukur 107. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 7 Aralık Pazartesi akşamında yayınlanan Çukur 107. bölüm ilk sahnesi burada.

Çukur 107. bölüm fragmanı izle linki merakla araştırılıyor. 7 Aralık Pazartesi akşamında Show TV’de ekranlara gelen ve başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin rol aldığı Çukur dizisinin 106. son bölümünde yine muhteşem anlar yaşandı.

Çağatay’ın kurduğu tuzakla birlikte Koçovalı ailesinin ocağına büyük bir ateş düştü. Ve sonunda Selim kardeşi Yamaç’ın kollarında can verdi. Koçovalı ailesi Selim’in yasını tutarken Akın’da babasını kaybetmenin verdiği acı ile karşı saldırıya geçerek herkesi şoke etti.

Koçovalılar her beraber bir kez daha oğulları Selim’i bağırlarına basarken Çukur ve mahalleli onları asla yalnız bırakmayacağını gösterdi. Selim’in cenaze töreninde oldukça duygusal anlar yaşandı. Ogeday’ın geri dönmesi ile bir anda elindeki büyük kozu kaybettiğinin farkına varan Çağatay kendisini Cengiz’in hedef tahtasında buluverdi.

Ancak yinede pes etmeye asla niyeti yoktu. Koçovalı ailesi Selim’in kaybı sonrasında yüzleşmeyi hedeflerken Yamaç ise abisinin intikamını almak için yemin etti. Ve Cengiz hiç beklemediği bir darbe ile karşı karşıya kaldı.

 

twitter takip