Çukur 3. Sezon ilk bölüm analizi

%C3%87ukur+3.+Sezon+ilk+b%C3%B6l%C3%BCm+analizi
ABONE OL

Çukur 3. Sezonuyla izleyicisine tekrar merhaba dedi. İzleyicinin merakla beklediği yeni sezonun ilk bölümü birçok soruya da yanıt niteliğinde oldu. Gelişmelerin hızlı olması seyirciyi ikinci bölümüde izlemeye ikna etti. Diziler için yeni sezonlar her zaman zorludur. Yeni dizilerin yayına girerek seyirciye alternatif işlerin sunulması geçen sezondan kalan dizilerin dikkatli ve derli toplu bir ilk bölüm telaşına sokuyor. Çukur’da da bunu hissettik.

Çukur yeni sezonun ilk bölümüyle resmen seyircisine “dur bizden ayrılma daha neler göreceksin neler” mesajını verdi.  Diğer yandan dizinin kadrosuna yeni katılan Baykal’ın kızı Efsun (Damla Sönmez) ve Nehir (Hazal Subaşı) dizinin kimyasına pek uymamışlardı. Daha ilk bölüm belki erken konuşmamak lazım ama sahnelerine bakılırsa karakterlere “cuk oturmuş” yorumu yapmamız neredeyse imkansız. Özellikle Hazal Subaşı’nın Yamaç’a “Bir gözün açık uyu lan” derken o “lan” ifadesi ağzına hiç oturmamış olması dikkatlerden kaçmadı. Oldukça iğreti durdu. Umarım ileriki bölümlerde daha gerçekçi “lanlar” duyarız. Replikler daha hissedilerek söylenir temennisiyle Hazal konusunu kapatıyorum.

Bu bölümde Aliço’yu (Rıza Kocaoğlu) gözler çok aradı. Ben birçok paylaşımımda onun ilk bölümde olmayacağını söylemiştim, aynen dediğim gibi de oldu. Gözler Aliço’yu ararken dizinin ilk bölümü bitti ve yapım izleyicinin merakını sneak peek’le giderdi. Aliço artık babasının yanındaydı!

Evet gelelim son cümlelerimize... Çukur 3. Sezonun ilk bölümüyle sınıfı geçti. Oldukça keyifli ve eğlenceli bir bölümle izleyiciye merhaba diyerek gelecek bölümlerin daha da heyecanlı olacağının mesajını verdi. Her zaman söylediğim gibi Çukur bu sezon da çok konuşulacak!

twitter takip