Detaylar belli oldu! Öğretmen dizisinin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? Dizi ne zaman final yapacak?

Detaylar+belli+oldu%21;+%C3%96%C4%9Fretmen+dizisinin+yeni+b%C3%B6l%C3%BCmleri+ne+zaman+yay%C4%B1nlanacak?+Dizi+ne+zaman+final+yapacak?
ABONE OL

Ekran yolculuğuna başladıktan kısa bir süre sonra pandemi nedeniyle seti duran ve yayınına ara verilen Öğretmen dizisi ile ilgili detaylar belli oldu. Yapım şirketi, dizinin yeni bölümlerinin yayınlanma tarihini ve final yapacağı zamanı açıkladı.

Fox TV'nin kadrosunda; İlker Kaleli, Ceren Moray, Serkan Keskin, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu gibi isimlerin yer aldığı Medyapım & MF Yapım imzalı 'Öğretmen' hakkında yapım şirketi tarafından bir açıklama yapıldı.
 
Dizi, 4 bölüm yayınlandıktan sonra koronavirüs salgını nedeniyle setlere ara verilmişti, daha sonra yapılan açıklama ile de dizinin sezonu kapattığı ve yeni bölümlerin yeni sezonda ekrana geleceği duyurulmuştu.
 
Dizinin hızlı ilerleyen hikayesi nedeniyle tek sezonda final yapacağı da konuşulanlar arasındayken, hem yeni bölümlerin başlama zamanı hem de final yapacağı tarih için yapım şirketinden bir açıklama geldi.
 
Yeni bölüm çekimleri 21 Temmuz Salı günü başlayacak olan Öğretmen dizisi izleyici ile yeniden Ekim ayında buluşacak.
 
36. bölümde final yapması planlanan dizi 32 bölüm daha çekilecek ve herşey plandığı gibi giderse Mayıs 2021'de hikayesini tamamlayıp ekranlara veda edecek. 
 
twitter takip