DocuBox HD dünyamızı, dünya dışını ve gizli dünyaları ekrana taşıyor!

DocuBox+HD+d%C3%BCnyam%C4%B1z%C4%B1,+d%C3%BCnya+d%C4%B1%C5%9F%C4%B1n%C4%B1+ve+gizli+d%C3%BCnyalar%C4%B1+ekrana+ta%C5%9F%C4%B1yor%21;
ABONE OL

Yönetim Merkezi Türkiye’de yer alan uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde HD kalitesiyle izleme deneyimi sunan belgesel kanalı DocuBox HD, ilginç yapımları ile dünyamızı, dünya dışını ve gizli dünyaları evlerimize ve ekranlarımıza taşıyor.

Mayıs ayının son günlerinde, DocuBox HD evlerimizde geçireceğimiz zamanı kaliteli yapımlarıyla renklendirecek. Dünyamızın farklı noktaları, dünya dışı gezegenler ve gözlerden saklı yaşanan gizli dünyalar, DocuBox HD ile ekranlara gelecek.
 
 
27 Mayıs Çarşamba akşamüstü, DocuBox HD ekranlarında dünya dışına seyahat edeceğiz. Altı bölümlük “Mars’ın Yükselişi”, yirmi birinci yüzyılın en kahramanca yolculuğu, Mars’ın keşfi için başlatılan geri sayımı konu alıyor. Dünya dışına yapılan bu hayali yolculuk, çeşitli alanlarda uzmanlaşmış
bilim insanlarının katkısı ile gerçekle bir araya geliyor. Yayın saati, 18:00.
 
 
28 Mayıs Perşembe günü ilk bölümü DocuBox HD ekranlarına gelecek bir diğer yapım olan “Fransız Gizli Servisleri - Açıklanan Tarih”, bizleri usta casusların ve gizli ajanların gözlerden saklı yaşanan gizli dünyasına götürecek. Fransa’nın casusluk tarihine bir bakış olan yapım, istihbarat örgütlerinin abartılı, basmakalıp tutumlarını inceliyor, “onları kim kontrol ediyor?” sorusuna yanıt arıyor. Yayın saati, 14:00.
 
29 Mayıs Cuma, sabah saatlerinde ilk bölümüyle ekrana gelecek “Güney Çiçeği Denizde” bizleri dünya denizlerine davet ediyor. Fransız kaptan Philippe Poupon’un, eşi Geraldine Danon ve dört çocuğu ile “işaretleri çözmek için” için okyanuslar boyunca yelken açtığı 3 yıllık yolculuğa eşlik edeceğiz. Yayın saati, 11:00.
 
 
29 Mayıs, yerini 30 Mayıs’a bırakırken, dünyamızdaki yaşamı sorgulayan bir film ekranlarda olacak. “Ekolojinin Yükselişi”, ekolojinin ana kilometre taşlarını arıyor; ekoloji bilincinin dünya çapında şekillenmesinde çevresel felaketlerin oynadığı rolü, etkisi günümüzde hala devam eden on belirgin felaketle anlatıyor. Yayın saati: 00:00.
 
31 Mayıs Cuma gecesi ise, “İz Sürücü: Brezilya” ekranlarımızda olacak. ABD’den Rusya’ya, Türkiye’den Equador’a uzanan izleri süren yapımda, yolları, renkli yolcuları, harika manzaraları, rüya gibi medeniyetleri, maceraları ve tarihi, zaman ile temas halinde bize yaşatıyor. Yayın saati, 20:30.
 
DocuBox HD yayınlarına, seçkin TV platformları TV+ Kanal 97, KabloTV Kanal 122, D-Smart Kanal 58 ve Vodafone TV üzerinden ulaşılabiliyor.
 
DocuBox HD içeriklerine ayrıca, FilmBox Live websitesi ve uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 
 
twitter takip