'Doğduğun Ev Kaderindir' nasıl bir dizi? Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol anlattı!

%E2%80%99Do%C4%9Fdu%C4%9Fun+Ev+Kaderindir%E2%80%99+nas%C4%B1l+bir+dizi?+Demet+%C3%96zdemir+ve+%C4%B0brahim+%C3%87elikkol+anlatt%C4%B1%21;
ABONE OL

Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı ve Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'un başrollerinde yer aldığı 'Doğduğun Yer Kaderindir' dizisi 25 Aralık Çarşamba akşamı tv8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Yönetmenliğin koltuğunda Çağrı Bayrak oturduğu dizi İstanbullu Gelin dizisinin de uyarlandığı kitabın yazarı olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek senaryolaştırıldı. Dizinin senaryosu da, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı imzası taşıyor.

'Doğduğun Ev Kaderindir' insanlığın en büyük ve derin sorgulamalarından biri olan 'İnsan kaderini değiştirebilir mi?' sorusunun cevabını arıyor.

Dizinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol da önümüzdeki hafta yayın hayatına başlayacak diziyi ve karakterlerini anlattılar.

İlk yayınlanan teaser’dan bu yana çok olumlu tepkiler aldığını söyleyen Demet Özdemir, dizinin dünyasına adapte oldukça daha da iyi hissettiğini söyledi.

Özdemir, hikayeyi okudukça doğduğumuz evle yaşadığımız hayat arasında bir benzerlik olduğunu fark ettiğini ekledi.

Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol ise Doğduğun Ev Kaderindir’in gerçek hayattan uyarlanan bir hikaye olduğunu ve izleyen herkesin kendine dair pek çok şeyi fark edeceğini söyledi.

twitter takip