Doya Doya Moda 24 Eylül günün birincisi kim oldu? Bugünkü puan durumu ne?

Doya+Doya+Moda+24+Eyl%C3%BCl+g%C3%BCn%C3%BCn+birincisi+kim+oldu?+Bug%C3%BCnk%C3%BC+puan+durumu+ne?
ABONE OL

TV8'de yayınlanan ve 7 büyük beden yarışmacının şıklık ve tarz yarışına sahne olan Doya Doya Moda yarışmasında bugün yaşanacaklar merak konusu oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez'in oturduğu fenomen moda programı "Doya Doya Moda"da 24 Eylül tarihinin birincisi merak konusu oldu.

Cuma günü yapılacak haftanın finali öncesinde bugün son kez podyuma çıkacak ve 5 puan üzerinden son kez puan alacak olan yarışmacılar günün konseptine uygun kombinleri yapabilmek için adeta savaş veriyor. Bu hafta da en yüksek puanları alan yarışmacı haftanın birincisi olarak altın bileklik ya da kolye ödülünü kazanacak en düşük puanları alan yarışmacı ise veda edecek. 

Doya Doya Moda yarışmasında bugün yarışmacıların konsepti dünden açıklanmıştı. Reklam yüzü olmak için Ajans ile görüşmeye gidecek olan yarışmacılar Pendik’te alışveriş yapacak ve bugün için uygun kıyafetleri tercih etmeye çalışacak. Rekabet dolu ve zorlu bir günde alışverişlerini tamamlayarak belirlenen süre içerisinde hazırlanmak zorunda olan yarışmacılar jüri üyelerinden yüksek puan almak için çaba harcayacak.

Peki Doya Doya Moda günün birincisi hangi yarışmacı oldu? 24 Eylül Perşembe Doya Doya Moda puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

24 EYLÜL PERŞEMBE DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

Yeni yarışmacı Zeynep: 5
Nur: 6
Birben: 6
Sabiha: 15
Rabia: 20
Özde: 6
Rümeysa: 5

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim 107 puan ile Doya Doya Moda Rabia oldu ve altın kolyeyi boynuna taktı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme potasına Birben, Zeynep ve Nur girdi. Kemal Doğulu elenen ismin Nur İşlek olduğunu açıkladı. Sonradan ise şaka yaptığını söyledi ve bu hafta kimse elenmedi.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KİMDİR?

Doya Doya Moda'nın 2. sezon yarışmacılarından Rümeysa Buyuran, 22 yaşında aslen Rizeli, 1.68 boyunda 95 kilo 46 beden. Tarzına çok güvendiğini söyleyen yarışmacı, "Bulunduğum yerde dikkat çekmeyi severim. Çünkü kendime güveniyorum. Herkes bana baksın istiyorum. Rakiplerim tabii ki benden korkmalı" dedi.

DOYA DOYA MODA ÖZDE KİMDİR?

Yarışmaya Mersin'den dahil olan Özde Karacan 28 yaşında. Takı ve Aksesuar işleri ile uğraştığı bir dükkanı olan Karacan, ilk sezonunda katıldığı Doya Doya Moda'da kısa süre kalmasına rağmen adından söz ettirmişti. Giyim tarzı ile jüri üyelerinin dikkatini çeken Karacan 'haftanın birincisi olarak genç kızlara modayı öğreteceğim' sloganı ile iddialı bir yarışmacı olduğunu göstermişti.

twitter takip