Filmbox Haziran ayını 'Kan' filminin prömiyeriyle bitiriyor!

Filmbox+Haziran+ay%C4%B1n%C4%B1+%E2%80%99Kan%E2%80%99+filminin+pr%C3%B6miyeriyle+bitiriyor%21;
ABONE OL

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, hayatın kontrollü sosyalleşme ve normalleşme ritmine girdiği şu günlerde, dünya yıldızlarını etkileyici öykülerle birleştiren kaliteli yapımları ekranlarımıza getirmeye devam ediyor.

Haziran ayının son günlerini 3 önemli filmin prömiyerine ayıran FilmBox, 27 ve 28 Haziran tarihlerinde İntikam ve Kana Kan adlı yapımları izleyici ile buluşturmuştu...
 
29 Haziran Pazartesi gecesi (bu gece) FilmBox ekranlarına gelecek olan “Kan (Blood)” ise bir polis ailesinin ahlaki açıdan çöküşünü konu alan bir gerilim filmi. Film eski bir polis şefi olan babalarının gölgesinde kalan iki polis kardeşin kendi işledikleri bir suçu araştırmasını konu alıyor.
 
FilmBox izlemek isteyen sinema severler, seçkin TV platformları TV+ Kanal 20, KabloTV Kanal 336, D-Smart Kanal 19 ve Vodafone TV üzerinden kanala ulaşabiliyor. FilmBox içeriklerine ayrıca, FilmBox Live websitesi ve uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 
 
twitter takip