Fox TV'nin yeni dizisi 'Öğretmen' bu akşam yayın hayatına başlıyor!

ABONE OL

İlker Kaleli'nin başrolünde yer aldığı 'Öğretmen' dizisi bu akşam izleyici ile buluşuyor.

Yapımcılığını MedYapım ve MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu’nun oturduğu ‘Öğretmen’ dizisi bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Dizinin başrollerini İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol paylaşırken, onlara ayrıca Ramazan Mert Demir, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör, Can Bartu Aslan, Hasan Şahintürk, Beran Soysal, Hakan Dinçkol, İsmail Karagöz, Cansın Şenel, Doğa Özüm, Bensu Uğur, Özgür Civelek, Göksü Melek Ulucan, Seyit Nizam Yılmaz, Burak Can Aras, Deniz Özgür, Ömer Furkan Eroğlan ve Metehan Parıltı gibi genç oyuncular eşlik ediyor.

Ekranlarda sıkça izlediğimiz lise dizisi formatındaki dizide, fizik öğretmeni Akif Erdem’in öğrencilerine insanlık dersini konu alınıyor.

Dizinin ilk bölümünün konusu şu şekilde:

Hikaye; bir sene önce Akif’in belki de hayattaki en mutlu günüyle başlar… O gün Akif, sevdiği kadın olan Zeynep’e evlenme teklifi eder. Zeynep, Küçükkapı Lisesi’nde öğretmenliğe ilk başladığı gün aynı zamanda Akif’le nişanlanmıştır. Zeynep bir öğretmen olarak Küçükkapı Lisesi’ne ilk adımlarını atarken Akif, bunun sonun başlangıcı olduğunu bilmeden ona aşkla baka kalmıştır. Bu olaydan bir sene sonra Akif Erdem; Küçükkapı Lisesi’nde Fizik Öğretmeni olarak 12A sınıfına girer ve öğrencileri rehin alıp okulla bağlantılarını koparacak bir bomba patlatır. Kimsenin zarar görmediği patlamada; bütün 12A sınıfı ve emniyet güçleri, Akif’in bunu neden yaptığını öğrenmeye çalışacaktır… Akif Öğretmen; herkese büyük bir ders verecektir…

 

 

twitter takip