Fulya İle Umudun Olsun programında ayrılık

Fulya+%C4%B0le+Umudun+Olsun+program%C4%B1nda+ayr%C4%B1l%C4%B1k
ABONE OL

FOX TV'de ekrana gelen gündüz kuşağı programı 'Fulya İle Umudun Olsun'da üç ayrılık birden yaşandı.

Fox TV'de yayınlanan, Fulya Öztürk'ün sunduğu Fulya ile Umudun Olsun programında yer alan uzman ekibi ayrıldıklarını açıkladı. Çirkin ve kırıcı tavırlar nedeniyle ayrıldıklarını açıklayan ekip sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

AYRILACAKLARI KONUŞULUYORDU

Programa ara sıra çeşitli sebeplerle katılmayan psikolog Esra Ezmeci, avukat Handan Bakbak ve dedektif Savaş Kurtbaba hakkında programdan ayrılacakları iddiası ise kulislerde konuşulmaya başlanmıştı.

ORTAK AÇIKLAMA YAPTILAR

Savaş Kurtbaba, resmi Instagram hesabından ortak açıklama olduğunu belirten bir metin paylaşarak programdan ayrıldıklarını duyurdu.

 

 

Kurtbaba, “'Seyirci ve takipçilerimizin tabiriyle 'Üçü Bir Arada Uzman Grubumuz' adına bu bir tebliğdir. Emek, vefa, özveri... tek taraflı ise ve her adımda kişiyi biraz daha değersizleştirme, aşağılama noktasına varıyorsa, buna artık bir 'dur' demek gerekir. Biz; Handan Bakbak, Savaş Kurtbaba ve Esra Ezmeci olarak epey bir süredir tarafımıza karşı çekilmez hâl alan, son derece çirkin, olumsuz ve kırıcı tavırlar nedeniyle ve tabi ki gördüğümüz lüzum üzerine; öncelikle kişisel duruşumuz, insani ve mesleki haysiyetimiz, onurumuz için 'Fulya ile Umudun Olsun' programındaki uzman görevimizden 21.03.22 Pazartesi itibariyle ayrıldığımızı beyan ve ihbar ederiz.'” ifadelerini kullandı.

Hemen ardından ise avukat Handan Bakbak, resmi Instagram hesabında benzer bir açıklama yaptı.

 

 

Bakbak ise, “'Selamlar, Seyirci ve takipçilerimizin tabiriyle “Üçü Bir Arada Uzman Grubumuz” adına bu bir tebliğdir. Emek, vefa, özveri… tek taraflı ise ve her adımda kişiyi biraz daha değersizleştirme, aşağılama noktasına varıyorsa buna artık bir “dur” demek gerekir. Biz; Handan Bakbak, Savaş Kurtbaba ve Esra Ezmeci olarak epey bir süredir tarafımıza karşı çekilmez hâl alan, son derece çirkin, olumsuz ve kırıcı tavırlar nedeniyle ve tabi ki gördüğümüz lüzum üzerine; öncelikle kişisel duruşumuz, insani ve mesleki haysiyetimiz, onurumuz için “Fulya ile Umudun Olsun” programındaki uzman görevimizden 21.03.2022 Pazartesi günü itibariyle kesin olarak ayrıldığımızı beyan ve ihbar ederiz. Sevgili kardeşimiz @fullyaozturk çok seviyoruz, @foxturkiye çatısı altında olmak da bizim için çok önemli bir tercih, onur ve mutluluk sebebidir.'” açıklamasında bulundu.

twitter takip