Sibel Doğu

İki başrol oyuncusu ayrılıyor! Peki bu durum Yasak Elma'yı nasıl etkiler?

ABONE OL

Onur Tuna ve Sevda Erginci'nin canlandırdığı Alihan ile Zeynep karakterlerinin gidişi Yasak Elma dizisini nasıl etkileyecek?

Fox TV'nin MedYapım imzalı dizisi 'Yasak Elma'nın yarın akşam ekrana gelecek olan bölümünde Alihan ve Zeynep karakterleri diziye veda edecek. İkili senaryo gereği çevrelerindeki oyun, entrika ve sorunlardan yorularak yurt dışına taşınacak. Karakterlerin diziye veda etmesiyle birlikte oyuncular Onur Tuna ve Sevda Erginci de kadrodan ayrılmış olacak.

2 sezondur zaman zaman ayrılıp barışarak sürükleyici bir aşk hikayesinin içinde olan Zeynep ve Alihan geçtiğimiz haftalarda evlenerek hikayelerinde mutlu sona ulaşmıştı. Ancak ulaştıkları bu mutlu son da onlar için hikayenin sonu oldu. Peki bu ayrılık diziyi nasıl etkiler? 2. sezonunu bitirmeye hazırlanan dizide Alihan ve Zeynep çiftini sevenlerin sayısı hiç de az değildi. Senaryoda Ender ve Yıldız'ın entrikaları kadar yer alamıyor olsalar da kendilerine bir kitle edinen çiftin yokluğu illa ki hissedilecektir. Çünkü izleyenler şimdiden "Bu dizi benim için bitmiştir" yorumları yapmaya başladı.

Öte yandan; bu kadar kalabalık başrollerin olduğu dizide senarist her karakterlere eşit yer ayıramayınca son zamanlarda geri planda kalan çiftin hikayesinin de bittiği bir gerçek. Hikayelerinin gerektiği gibi işlenmemesi bir yana fiziksel uyumsuzlukları da çok göze batıyordu. Ayrıca zaman zaman o kadar entrikanın içinde sıkıcı kaldıkları bile oluyordu. Gerçi onlar da Ender'le evlenmek, Alihan'ı unutayım derken Dündar'ın duygularıyla oynamak derken bazı entrikaların içinde kaldılar ve masumiyetlerini çoktan kaybettiler.

Bundan sonra da aralarına Alihan'ın eski kız arkadaşı Elif girse ya da Zerrin Yıldız-Ender arasındaki çekişmelerden dolayı Zeynep'e olumsuz bir tavır takınsa bu bölüme kadar izlenenlerden çok farklı bir şey olmaz. O nedenle bu çiftin hikayesinin bittiği doğru ancak biten sadece onların hikayesi değil,dizinin de hikayesi.

Yani aslında hikayesi biten iki karakter diziden gideceğine dizi tamamen bitmedi idi. Çünkü, artık Ender'in entrikaları da izleyiciyi fazlasıyla doyurdu hatta bunalttı. Şimdi Ender'in eski sevgilisi, kayıp oğlu derken tamamen Ender'in hayat hikayesini izlemek o kadar da cazip gelmiyor. Çevirdiği entrikalarla ilk bölümlerde en dikkat çeken karakter olan Ender'in üzerine bu kadar oynamak da bir yerden sonra sıkıcı oldu.

Hatta, Ender'in entrikacı ve kurnaz halini iyi yansıtayım diye kendisini çok fazla kasarak oynayan ve kasıla kasıla konuşan Şevval Şam bile itici durmaya başladı. Dizi 3. sezona kitlesi olan bir çiftin ayrılığı ve sadece Ender'in hikayesi ile devam ederse (tabi birde yeni bir entrika olarak Kaya ve Yıldız'ın ilerde aşk yaşayabilme olasılığı var) bu da diziyi olsa olsa yarım sezon ayakta tutar gibi görünüyor. Aslında miladını dolduran bu dizi bence bir sezon daha gitmez.

twitter takip