İki dizisi de yeniden yayınlanıyor! Ekranda Çağatay Ulusoy rüzgarı esiyor!

%C4%B0ki+dizisi+de+yeniden+yay%C4%B1nlan%C4%B1yor%21;+Ekranda+%C3%87a%C4%9Fatay+Ulusoy+r%C3%BCzgar%C4%B1+esiyor%21;+
ABONE OL

Kanallar koronavirüs nedeniyle setlere verilen arada eski dizileri yayınlarken ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un iki dizisi birden yeniden izleyici ile buluştu.

Dizi setlerini de vuran yeni tip koronavirüse bağlı Covid-19 salgını nedeniyle eski diziler son zamanlarda yeniden ekrana gelmeye başladı.
 
Dizi çekimlerine ara verilmesi ve hatta bazı dizilerin sezonu erkenden kapatması nedeniyle son zamanlarda ekranlarda genellikle filmleri ya da eski dizileri görüyoruz.
 
Yeniden izleyici ile buluşan diziler arasında Star TV'nin Medcezir dizisi ile Show TV'nin yayınlandığı dönemde çok sevilen 'İçerde' dizileri de bulunuyor.
 
Medcezir dizisi kendi gününde her Cuma akşamı saat 20:00'de ekrana geliyor.
 
Show TV'nin 2016-2017 sezonunda yayınladığı 'İçerde' ise her akşam geç saatlerde yeniden yayınlanıyor. İzleyiciler saat 23:45 sularında yayınlanan dizinin saatinden de şikayet ediyor. Ertesi gün işe gidecekleri için diziyi bu saatte izleyemeyeceklerini belirten izleyenler, daha erken saatte dizinin daha çok reyting alacağını düşündüklerini de belirtiyor.
 
Öte yandan; bu iki dizinin de başrolünde yer alan Çağatay Ulusoy için "İki dizisi de ekranda. Ekranda Çağatay rüzgarı esiyor", "Ekranda sürekli Çağatay'ı görüyorum" gibi yorumlarda bulunuyor.
 
Hatta; bazı izleyenler Ulusoy'un tanınmasını sağlayan ve başrolünü Hazal Kaya ile paylaştığı 'Adını Feriha Koydum' dizisinin de tekrarlarının yayınlanmasını istiyor ve "Adını Feriha Koydum da gelsin tam olsun. Emir ve Feriha aşkı bir başkaydı" gibi yorumlar yapıyor. 
twitter takip