İşte, Sedat Peker'in, Oktay Kaynarca'yı aramasına sebep olan EDHO'daki o sahne!

%C4%B0%C5%9Fte,+Sedat+Peker%E2%80%99in,+Oktay+Kaynarca%E2%80%99y%C4%B1+aramas%C4%B1na+sebep+olan+EDHO%E2%80%99daki+o+sahne%21;
ABONE OL

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, dün YouTube'da yeni yayımladığı videoda, atv'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisine yeni dahil olan 'Peker' karakteriyle kendisine gönderme yapıldığını söylemişti. İşte, merak edilen o sahne!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, dün paylaştığı üçüncü videoda, Serhat Albayrak'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Turkuvaz Medya Grubu'ba bağlı olarak yayın yapan atv'nin "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisi ile ilgili açıklamaları da dikkat çekmişti.

Peker, dizide kendisine gönderme yapıldığını söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Tam ben videoyu yayınladıktan sonra diziye bir karakter girdi. Adı Peker. Şoförlük yapıyor. Bir şey söylüyor, oradan diyorlar ki 'Boş ver sen Peker'i. O hep böyle, boş konuşur'. Oktay Kaynarca benim çocukluk arkadaşım.

Onu aradım, anlattım. Yapımcıyla konuştu. Bana döndü 'Öyle şey mi olur, tesadüf olmuş.' dedi. Ben mal mıyım? Çocuk muyum?

Dizide karakter için 'Peker de boş konuşmazmış' dedirtilmesini istedim. Onu yapamayacaklarını, diziden çıkarabileceklerini söylediler."

İŞTE, PEKER'İN TEPKİ GÖSTERDİĞİ O SAHNE:

 

 

twitter takip