İyi Aile Babası konusu nedir? İyi Aile Babası oyuncuları kimler?

ABONE OL

Bu akşam ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan İyi Aile Babası dizisiyle ilgili merak edilenleri sizler için derledik.

İyi Aile Babası 1. bölüm ile bu akşam Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine toplayan aile komedisi türündeki dizinin yeni bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Peki iyi Aile Babası konusu ne? İyi Aile Babası oyuncuları kimler? İyi Aile Babası hakkında merak edilenler haberimizde…

İyi Aile Babası konusu nedir?

İstanbul Anadolu Yakası’nda Mahalle arasında özel alt sağlığı kliniği sahibi olan Mehmet Ali Pamuk evli ve 3 çocuk babasıdır. İdealist bir doktor olan Mehmet Ali aynı zamanda iyi de bir aile babasıdır. Tıp fakültesinde okurken tanıştığı halkla ilişkiler mezunu oldukça güzel bir İstanbul kızı olan Aslı’ya aşık olan ve sonunda onunla evlenen Mehmet Ali annesi ile Aslı’yı aynı apartmanın içine sokar. Aslı ilk başta sadece Mehmet Ali ile evlendiğini düşünse de bütün ailesi ile evlenmiştir. Yeni evlenen bu çiftin hayatları tabii ki anne ve babalarının hayatı ile iç içe geçer. Aslı 7/24 kayınvalidesinin baskısı altındadır ve bu baskı her geçen gün artmaktadır.

İyi Aile Babası oyuncuları kimler?

Çağlar Çorumlu (Mehmet Ali Pamuk)

Şebnem Bozoklu (Aslı Pamuk)

Melek Baykal (Arife Pamuk)

Salih Kalyon (Kerami Pamuk)

Timur Acar (Rıfkı Pamuk)

Eslem Akar (Yağmur)

Bahar Süer (Ayfer)

Berke Üsdiken (Emre Güney)

Ecrin Su Çoban (Damla Pamuk)

Berat Efe Parlar (Oğulcan Pamuk)

Beste Bereket (Aydan Hemşire)

Rukan Demir (Çilem Hemşire)

twitter takip