Kadın dizisinin başarısı! İspanya'da prime-time kuşağında yayınlanacak!

Kad%C4%B1n+dizisinin+ba%C5%9Far%C4%B1s%C4%B1%21;+%C4%B0spanya%E2%80%99da+prime-time+ku%C5%9Fa%C4%9F%C4%B1nda+yay%C4%B1nlanacak%21;
ABONE OL

3 sezon süren ekran yolculuğunu geçen Şubat ayında tamamlayan MedYapım imzalı Kadın dizisi İspanya'da ulusal bir kanalda prime kuşağında yayınlanacak.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol, Feyyaz Duman, Seray Kaya gibi oyuncuların yer aldığı Kadın dizisi İspanya'da Antena 3 kanalında prime-time kuşağında yayınlanacak.  
 
3 sezon süren ekran yolculuğunu geçen Şubat ayında bitiren Kadın dizisi İspanya'nın ulusal kanallarından Antena 3'de de yayınlanacak.
 
İspanyanın koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkelerin başında gelmesi ve buna bağlı olarak kanalların içerik sıkıntısına girmesi Atresmedia'yı da farklı bir yol izlemeye götürdü. 
 
Birçok Türk dizisinin yayınlandığı İspanya'da dizileri tematik kanalı Nova'da yayınlayan şirket, ilk kez bünyesindeki ulusal kanal Antena 3'de de Türk dizisi yayınlama kararı aldı.  Kadın dizisi İspanya'da ulusal bir kanalda üstelik de prime time kuşağında ekrana gelecek.
 
İspanya'da yayınlanan Türk dizileri genellikle prime time'da yayınlanmıyor. 
 
 
 
twitter takip