Karantina günlerinde belgesel izlemek isteyenlere FunBox keyifli içerikler hazırladı!

Karantina+g%C3%BCnlerinde+belgesel+izlemek+isteyenlere++FunBox+keyifli+i%C3%A7erikler+haz%C4%B1rlad%C4%B1%21;+
ABONE OL

Yeni nesil belgesel kanalı FunBox genellikle evde geçen bu günler için izleyicilerine doğa, gezi, sanat ve ekstrem maceraları üzerine yeni belgeseller hazırladı.

Yönetim merkezi Türkiye’de yer alan uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan Ultra HD kalitesiyle son teknoloji bir izleme deneyimi sunan yeni nesil belgesel kanalı FunBox UHD, doğa, gezi, sanat ve ekstrem maceraları her nüans ve detayı net bir şekilde görmek isteyen izleyiciler için ekranlara taşıyor.
 
FunBox UHD’nin renkli dünyasına, seçkin TV platformları TV+ Kanal 102 ve Turksat Kablo TV Kanal 366 üzerinden ulaşılabiliyor.
Mayıs ayında da FunBox UHD’nin kaliteli yapımlarıyla, dünyanın en ilgi çekici görüntülerini, evinizden çıkmadan tüm detaylarıyla görmeniz mümkün.
 
13 Mayıs Çarşamba gecesi, FunBox UHD’de Flamenko Tutkusu ruhumuzu teslim alacak. Flamenko’nun izini süren bu dizi belgeselin bu bölümünde, İspanya’nın en büyük sergi ve etkinlik alanı FIBES’de bu dansın büyük ustalarını izleyeceğiz; ayrıca Endülüs bölgesinin eşlik güzelliklerini seyredeceğiz. Yayın saati 21:00....
 
14 Mayıs Perşembe akşamı, FunBox UHD, bilindik bir ülkenin bilinmedik bir zenginliğini getiriyor ekranlarımıza. Mutfak kültürü pek tanınmayan Finlandiyalılar toplayıcılık kültürlerinden gelen hünerlerini mükemmel bir şekilde kullanıyor ve bu yeteneklerini kendilerine özgü mutfak kültürüyle harmanlıyor. “Bilinmeyen Lezzetler / Finlandiya” belgeselinde yerel mekanlardan, ülkenin en iyi şeflerine uzanan muhteşem geziye, Finlandiya’nın muazzam doğası eşlik ediyor. Yayın saati, 19:00.
 
FunBox UHD, 15 Mayıs gecesi bizleri, hayatlarını denize adamış balıkçıların dünyasına götürüyor. Bu kadim mesleği icra eden deniz adamlarının öyküsünü işleyen “Deniz Şefi / Balıkçılar” belgeselinde, İspanya’nın güney batı köşesinde, okyanus kıyısına yakın Sanlucar de Barrameda kentinde, 6 asırlık balıkçılık tarihine ev sahipliği yapan Medina Sidonia Sarayı arşivlerini ve La Puerta de Cadiz balıkçı köyünü ziyaret edeceğiz. Yayın saati, 21:00...
FunBox UHD’nin “Az Gezilen Yollar” belgesel dizisinde keşif rotası, 17 Mayıs akşamı Aztek uygarlığının ülkesi Güney Amerika’dan geçiyor. Kültürel anlamda hala varlığını sürdüren bu gizemli uygarlığın izini, farklı görüntüler ve lezzetler eşliğinde süreceğiz. Yayın saati, 19:00.
 
22 Mayıs Salı akşamı ise, FunBox UHD menüsünde Hint mutfağı olacak. Gastronomi ile bilinen unutulmuş kent Kolkata’ya doğru çıkacağımız gezide yolumuz, Hindistan’ın tek Çin mahallesinden geçecek, dağınık balık pazarlarına ve daha birçok muhteşem görüntüye uzanacak. “Max Foodie” Yayın saati, 19:00...
twitter takip