Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yeni gelişme!

K%C4%B1z%C4%B1l+Goncalar+dizisiyle+ilgili+yeni+geli%C5%9Fme%21;
ABONE OL

Çekim izinleri iptal edilen Kızıl Goncalar dizisi Beykoz Kundura Fabrikası’na taşınma kararı aldı.

FOX'un gündemden düşmeyen dizisi Kızıl Goncalar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dizi, gerici gruplar tarafından hedef gösterilince, çekimler için planlanan mekan izinleri iptal edimişti. Bu gelişme üzerine Kızıl Goncalar ekibi, Beykoz Kundura Fabrikası'na taşınma kararı aldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın detaylarına yer verdiği haberde, Özgü Namal ve Özcan Deniz'i buluşturan Kızıl Goncalar dizisine, RTÜK tarafından para cezası ve yayın durdurma cezaları uygulanmıştı. İlk olarak 8 Aralık'ta yayınlanan ve toplumun milli ve manevi değerlerine aykırı olduğu iddiasıyla eleştirilen dizi için yayıncı kuruluş RTÜK kararına itiraz etmeye hazırlanıyor.

RTÜK, geçtiğimiz haftalarda FOX TV ve diğer bazı kanallara ceza yağdırdı. Özellikle Kızıl Goncalar dizisi, tarikatlar ve yandaş medya tarafından hedef gösterilmiş ve RTÜK, dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından FOX TV'ye yüzde 3 idari para cezası ve iki kez program durdurma cezası vermişti.

RTÜK’ün CHP’li üyesi Tuncer Keser, sosyal medyada yaptığı açıklamada, Kızıl Goncalar dizisine verilen cezaların nedenlerinden birinin 'börek sahnesi' olduğunu ifade etti. 

twitter takip