Koronavirüs arası bitti! Sefirin Kızı ekrana dönüyor!

Koronavir%C3%BCs+aras%C4%B1+bitti%21;+Sefirin+K%C4%B1z%C4%B1+ekrana+d%C3%B6n%C3%BCyor%21;
ABONE OL

Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen Sefirin Kızı dizisi çekimlerine yeniden başladı. Dizi, 15 Haziran Pazartesi günü yeni bölümüyle ekranda olacak.

Star TV’nin milyonları ekran başına kilitleyen, yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı dizisi ‘Sefirin Kızı’, ekrana geri dönüyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve duygu yüklü anlatımıyla Pazartesi akşamlarına damgasını vuran dizi, yeni bölümüyle 15 Haziran’da izleyicisi ile buluşacak.
 
Muğla’nın büyüleyici atmosferinde çekimlere başlayan ekip ekrana dönmek için gün sayarken Sefirin Kızı setinden ilk kare de başrol oyuncuları Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’dan geldi. 
 
Ekranın en beğenilen çiftlerinden olan oyuncuların heyecanı objektiflere de yansıdı. 
 
Sancar ve Nare’nin yürek yakan aşkları, merak dolu gelişmelerle 15 Haziran Pazartesi'den itibaren tekrar Star TV ekranlarında olacak. 
 
'Sefirin Kızı'nda  Nare’yi Neslihan Atagül Doğulu canlandırırken Engin Akyürek ise yörenin sözü geçen varlıklı adamı Sancar Efeoğlu’na hayat veriyor. Dizide ayrıca; Uraz Kaygılaroğlu (Gediz), Doğukan Polat (Yahya), Hivda Zizan Alp (Elvan), Özlem Çakar Yalçınkaya (Refika), Erhan Alpay (Akın), Erdal Küçükkömürcü (Güven), Gonca Cilasun (Halise), Tülin Yazkan (Menekşe), Esra Kızıldoğan (Müge), Cemre Öktem (Zehra), Edip Tepeli (Kavruk Ömer), Beren Gençalp (Melek) gibi isimler yer alıyor.
 
twitter takip