Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde ayrılık! Dizinin Fadime'si neden kadrodan ayrıldı?

Kuzey+Y%C4%B1ld%C4%B1z%C4%B1+%C4%B0lk+A%C5%9Fk+dizisinde+ayr%C4%B1l%C4%B1k%21;+Dizinin+Fadime%E2%80%99si+neden+kadrodan+ayr%C4%B1ld%C4%B1?
ABONE OL

Koronavirüs salgını nedeniyle verilen aranın ardından yeniden çekimlerine başlanan dizide bir ayrılık yaşandı. Dizide Fadime karakterini canlandıran Yasemin Hadivent kadrodan ayrıldı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinde Fadime karakterine hayat veren oyuncu Yasemin Hadivent, çekimleri Ordu’da yapılan dizinin yeniden sete çıkma kararı almasıyla zor bir seçim yapmak zorunda kaldı.
 
Koronavirüse bağlı gelişen Covid-19 salgını nedeniyle bir süredir çekimlerine ara verilen Kuzey Yıldızı dizisinin yeni bölüm çekimleri başladı ancak dizinin yeni bölümlerinde bir oyuncu artık kadroda yer almayacak. 
 
Koronavirüs tedbirleri sebebiyle bir süredir İstanbul’daki evinde olan oyuncu; Minnoş ismindeki kedisini kimseye bırakamayacağı ve yanında götüremeyeceği için, 27 bölüm rol aldığı diziden ayrılma kararı aldı.
 
Yasemin Hadivent; “Minnoş ile 2014’ten itibaren beraberiz. Tanıştığımızda 2,5 aylıktı ve benim için evlat gibi. Bu yüzden sorumluluk hissi çok büyük” dedi.
 
twitter takip