Kuzgun dizisindeki bu sahne Aşk-ı Memnu'yu hatırlattı!

ABONE OL

Kuzgun dizisinin sezon finalinde Dila'nın kendisini vurduğu sahne, Aşkı Memnu'daki Bihter'in intihar sahnesine benzetildi.

Star TV'nin başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik'in rol aldığı 'Kuzgun' dizisi geçtiğimiz hafta sezon finaliyle ekrana geldi. Sezon finalinde Dila'nın Kuzgun'ın gözleri önünde kendisini vurması ise izleyenlere Aşk-ı Memnu dizisini hatırlattı.

Babasının ölümünden Behram Adıvar'ın sorumlu olduğunu öğrenen Dila, intikam almak istedi ve kurguladığı planla Behram'ı öldürmek istedi.

Bu sırada gelen Kuzgun, Dila'ya engel oldu ancak onun annesini kaçırdığını ve öldürmek istediğini öğrenince Behram Adıvar'ı kendisi öldürdü.

Babasının ölümünün ardından zaten büyük bir sarsıntı geçiren Dila, cinayet işleyebilecek bir duruma geldiğini fark edince buna dayanamadı ve Kuzgun'un gözleri önünde silahı kendisine doğrultup ateş etti.

Kendisini kalbinden vuran Dila'nın ölüp ölmeyeceği heyecanla beklenirken bu sahne de akıllara 'Aşk-ı Memnu' dizisindeki Bihter'in intihar sahnesini getirdi.

İzleyenler bu sahneye "İkinci Bihter Ziyagil vakası", "Biz daha Bihter'i yeni yeni atlatıyoruz", "Beni beni Dila'nı demeyi unuttun", "Bihter'in yeni versiyonu Dila" gibi yorumlar yaptı.

Öte yandan; bu sahnede Dila karakterini canlandıran Burcu Biricik'in performansı da takdir topladı.

 

twitter takip