Masterchef 15 Ekim dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 15 Ekim Masterchef eleme adayları kimler oldu?

Masterchef+15+Ekim+dokunulmazl%C4%B1k+oyununu+hangi+tak%C4%B1m+kazand%C4%B1?+15+Ekim+Masterchef+eleme+adaylar%C4%B1+kimler+oldu?
ABONE OL

TV8'in fenomen yemek yarışması Masterchef'in 15 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor... Peki 15 Ekim Masterchef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun oturduğu fenomen yarışma programı "Masterchef Türkiye"nin 15 Ekim Perşembe günü yayınlanan yeni bölümü, yine eleme ve dokulmazlık oyunlarına ev sahipliği yapıyor.

Kıyasıya mücadelenin ve rekabetin yaşandığı MasterChef’in 15 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı.

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları şefleri etkilemek için performans gösterdi.

Peki 15 Ekim MasterChef 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Dokunulmazlık oyununun menüsünde İspanya mutfağına ait yemekler vardı. Şefler yarışmacılardan Soğuk Tapas, Sıcak Tapas, Paella, Ana Yemek ve Tatlı yapmalarını istedi. En iyi İspanyol yemeklerini yapan Kırmızı takım dokunulmazlık oyununu kazandı.

15 Ekim Masterchef eleme adayları kimler oldu?

Yarışmanın 2. eleme adayları Didem ve Özgül oldu.

twitter takip