MasterChef Duygu Acarsoy geri dönüyor mu?

MasterChef+Duygu+Acarsoy+geri+d%C3%B6n%C3%BCyor+mu?
ABONE OL

MasterChef Duygu Acarsoy geri dönüyor mu? MasterChef Türkiye programından bilerek elenen Duygu Acarsoy'un yeni yeniden yarışmaya geri döneceği iddia edildi. Daha önceden de MasterChef yarışmasından elenen pek çok isim geri dönerek herkesi şaşırmıştı. İşte detaylar…

MasterChef Türkiye yarışmasında geçen hafta yaptığı açıklamaları ile herkesi şok eden Duygu Acarsoy, eleme gecesinde hayranlarına veda etti. İlk evliliğinde eşinden şiddet gördüğünü gözyaşları içerisinde anlatan Duygu ayrıca daha sonrasında da nişanlısı tarafından aldatıldığını dile getirdi.

Yaşadıklarından ötürü moralinin bir hayli bozuk olduğunu belirten Duygu Acarsoy, MasterChef’in Pazar akşamki eleme bölümünde yemeklere bilerek kasten bol tuz atıp yarışmadan çekildi. Bu durum şeflerinde dikaktinden kaçmadı.

MasterChef Türkiye yarışmasına yapmış olduğu itiraflarla damgasını vuran Duygu, elemenin hemen ardından da sosyal medya hesabı Instagram üzerinden sevenlerine veda etmeyi de ihmal etmedi.

Duygu mesajında, "Bu yazıyı yazmanın bu derece zor olabileceğini hiç düşünmemiştim. Kaç kere yazdım sildim bilemiyorum ama yine de kendimi en iyi ifade edebildiğim yol, yazmak sanırım. Öncelikle bu 3 aylık süreçte üzerimde emeği olan değerli şeflerim ve yapım ekibine sonsuz teşekkür ederim. Biraz önce hepinizin de izlediği gibi bile isteye MasterChef 2020'den çekildim.”

“Kendimce büyük ve çok fazla nedenim var; öğretmenliğin verdiği sorumluluk hissi var, beni her zaman destekleyen kıymetli öğrencilerim var, mecbur mücbir sebebim, yarışma süresince okuldaki programı uzaktan götürme şansım varken son dakika senatonun canlı ders istemesiyle yarışmadan ayrılma kararı aldım.”

“Yürüdüğüm yolda çok şey öğrendim çok ağladım, ağladıkça çok daha güçlendim. Bu asla bir son değil, yeni projelerle tekrar tekrar karşılaşacağız. Benimle gülüp benimle ağlayan her zaman mesajlarıyla destek olan destekçilerim hakkınızı helal edin. Yeniden güzel günlerde görüşmek dileğiyle." ifadelerine yer verdi.

MasterChef Duygu Acarsoy geri dönüyor mu?

Daha önce pek çok yarışmacı da olduğu gibi kısa bir süre içerisinde Duygu Acarsoy’un yeniden MasterChef Türkiye yarışmasına geri dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

twitter takip