Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor? Masumlar Apartmanı İstanbul'un hangi semtinde?

Masumlar+Apartman%C4%B1+dizisi+nerede+%C3%A7ekiliyor?+Masumlar+Apartman%C4%B1+%C4%B0stanbul%E2%80%99un+hangi+semtinde?
ABONE OL

TRT1'in yeni sezona iddialı başlayan dizisi 'Masumlar Apatmanı'yla ilgili merak edilenleri sizler için derledik!

TRT 1'in yeni ve sevilen dizisi "Masumlar Apartmanı", her Salı akşamı izleyiciyle buluşuyor. Gerçek bir hikayeden esinlenerek oluşturulan dizinin nerede çekildiği merak ediliyor. Peki Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor?

İşte, Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman ve semt…

Masumlar Apartmanı dizisi çekimlerini İstanbul'un Balat ve Beyoğlu gibi semtlerinde yapılıyor. Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman, daha önce Şahsiyet dizisinde de kullanılmıştı. Masumlar Apartmanı'nın çekimlerinin yapıldığı tarihi apartman Beyoğlu'nda bulunuyor.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU NEDİR?

Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben (Merve Dizdar) yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeştir. Kardeşleri Han (Birkan Sokullu) ise hasta babalarının da bulunduğu bu aileyle dünya arasındaki tek gerçek bağlantıdır. Han'ın tüm hayat amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır. Ancak Han'ın dünyası İnci'yi (Farah Zeynep Abdullah) gördüğü anda değişecek, aşk; Han'ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci'nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacaktır.

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Alper Saldıran ve Uğur Uzunel gibi önemli ve daha önce başarılı projelere imza atan isimler yer alıyor.

 

twitter takip