O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyesi Murat Dalkılıç mı olacak? Bu paylaşım iddiaları güçlendirdi!

O+Ses+T%C3%BCrkiye%E2%80%99nin+yeni+j%C3%BCri+%C3%BCyesi+Murat+Dalk%C4%B1l%C4%B1%C3%A7+m%C4%B1+olacak?+Bu++payla%C5%9F%C4%B1m+iddialar%C4%B1+g%C3%BC%C3%A7lendirdi%21;
ABONE OL

TV8'in fenomen yarışması 'O Ses Türkiye'nin yeni sezonu için hazırlıklar başladı. Acun Ilıcalı'nın jüride değişiklikler olacağını açıklamasının ardından kimin gideceği ve kimin geleceği merakla bekleniyor.

tv 8 ekranlarında yayınlanan 'O Ses Türkiye' yarışmasının yeni sezondaki yeni jüri üyesinin Murat Dalkılıç olacağı iddia edildi.
 
tv8 ile Acun Medya'nın sahibi olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 'O Ses Türkiye' yarışmasının yeni sezonunda jüride değişiklikler olacağını açıklamıştı.
 
Bunun ardından juriden giden ilk ismin de Seda Sayan olduğu ortaya çıktı. Jüriden bir ismin de ayrılacağı konuşulurken Hadise ile Murat Boz'un veda paylaşımına benzer sosyal medya paylaşımları da kafa karıştırmıştı.
 
Jüriden ayrılacak olan isim kadar kadroya yeni gelecek yeni isim de merakla bekleniyor. Bu konuda birkaç ismin adı geçerken sosyal medyada Murat Dalkılıç sesleri yükselmeye başladı.
 
Seda Sayan'ın ayrılığının duyumasının ardından Twitter'da ‘O Ses jüri Murat Dalkılıç’ başlıklı etiket açıldı. Etikete binlerce yorum geldi ve konu en çok bahsedilenler listesine girdi.
 
Murat Dalkılıç da, TT listesindeki bu konuyla ilgili etiketi Twitter hesabından paylaşarak hayranlarına teşekkür etti ve "Neden olmasın" diyerek O Ses Türkiye'de yeni jüri olabileceğinin sinyallerini verdi.
 
Dalkılıç hesabından "Vay, teşekkür ederim hepinize, ne tatlısınız. Neden olmasın" mesajını yayınladı.
 
 
twitter takip