'Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi' oyuncuları, 'Saygı Nedir?' sorusunu yanıtladı! Nejat İşler: Sevmeyi daha değerli buluyorum

ABONE OL

27 Ekim'de izleyiciyle buluşacak olan 'saygı-Bir Ercüment Çözer' dizisinin oyuncuları diziyle ilgili açıklama yaptılar. Youtube'da yayınlanan videoda, oyuncuların 'Saygı' sözcüğüne ilişkin düşüncelerini dile getidikleri görülüyor...

1 / 4

Toplumdaki çürümenin sebebini gündelik saygısızlıklarda arayan Ercüment Çözer’in (Nejat İşler) hikayesini anlatacak ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin oyuncuları kamera karşısına geçerek ‘Saygı nedir?’ sorusunu cevapladı. ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ 27 Ekim’de sadece BluTV’de!

2 / 4

BluTV’nin özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin yayınına geri sayım devam ederken, dizinin oyuncuları Nejat İşler, Miray Daner, Boran Kuzum, Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can çok konuşulacak hikayenin temelinde yatan ‘Saygı nedir? sorusunu cevapladı. Saygısızlıklara karşı tahammülsüzlüğü ile bilinen ve saygısızlıkla mücadele ettiği kendine özgü yöntemleriyle gündeme oturmaya hazırlanan Ercüment Çözer’in (Nejat İşler) hikayesine odaklanacak dizi, saygı kavramını yeniden sorgulatacak.

3 / 4

Oyuncuların ‘Saygı nedir?’ sorusuna verdiği yanıtların yayınlandığı videoda; Nejat İşler, “İnsanın kendine olan saygısı önemli başkalarından ziyade” derken, Boran Kuzum saygının bir duygu değil genel bir tutum olduğuna vurgu yaptı. Miray Daner’in ‘Huzurlu bir dünyanın tek çaresi’ olarak tanımladığı saygıyı; Rojda Demirer sağlıklı iletişimin temel unsuru, Tansu Biçer ise insanın kendini tam da kendi istediği gibi ifade edebilmesi olarak anlattı. Usta oyuncu Erkan Can ise hayatta her şeyin saygı ile başlayacağını söyledi.

4 / 4

Son yıllarda başarılı projelere imza atan BluTV’nin Inter Medya yapımcılığında seyirciye sunacağı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin senaryosu, ‘Behzat Ç. – Bir Ankara Polisiyesi’nin senaristi Ercan Mehmet Erdem’in kaleminden çıkarken dizinin yönetmenliğini Ali Taner Baltacı üstleniyor.

twitter takip