Survivor 2020'de final heyecanı! Yarı finale kalan 3 isim belli oldu!

Survivor+2020%E2%80%99de+final+heyecan%C4%B1%21;+Yar%C4%B1+finale+kalan+3+isim+belli+oldu%21;
ABONE OL

Yarın büyük finaliyle ekrana gelecek olan Survivor yarışmasında yarı final öncesinde elenen isim Berkan oldu.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'de bir isim daha elendi. Elemede rakiplerine göre daha az SMS oyu alan Berkan Karabulut, yarışmaya veda etti.
 
Tv8'in ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2020'de finale sayılı günler kala Berkan Karabulut, adaya ve hayallerine veda eden isim oldu.
 
ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
 
Cemal Can'ın dokunulmazlığı kazandığı Survivor'da bu hafta eleme adayları Berkan, Barış ve Yasin oldu.
 
ADAYA VEDA EDEN İSİM BERKAN OLDU!
 
Survivor Dominik Finali son gününde yapılan elemede rakiplerine göre daha az SMS oyu alan Survivor Berkan, yarışmaya veda etti. Böylece Barış, Cemal Can ve Yasin şampiyonluk şansını sürdürdü. Cemal Can, Yasin ve Barış yarı finalde karşı karşıya gelecekler. 3 isim arasından birisi elenecek ve kalan iki kişi arasında final oynanacak.
 
SURVIVOR FİNAL GÜNÜ VE YERİ AÇIKLANDI!
 
Yarışmanın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı Survivor 2020 finalinin ne zaman ve nerede olacağını açıkladı. Büyük heyecanla beklenen finalden önceki son eleme oyunu 13 Temmuz Pazartesi akşamı 3 yarışmacı ile oynanacak. 
 
Eleme sonrasında kalan 2 yarışmacı 14 Temmuz Salı akşamı finalde karşı karşıya gelecek. İstanbul'da düzenlenen finale Galata Port ev sahipliği yapacak. 
 
twitter takip