Survivor'a veda eden isim belli oldu!

Survivor%E2%80%99a+veda+eden+isim+belli+oldu%21;
ABONE OL

Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. İlayda, Öykü, Dora ve Sancakay arasında yaşanan elemede sonuç belli oldu.

Survivor'da eleme konseyi öncesinde sembol ve ödül oyunu vardı. Ödül oyununda adaya yeni gelen Duygu acı bir olay yaşadı. Gönüllüler takımında yarışan Duygu, parkurda mücadele ederken yere düştü.

"Belim yan döndü. Belimi hissediyorum şu an' sözleriyle feryat eden Duygu hastaneye kaldırıldı. Sembol oyunundan sonra yarışmacılar ödül oyununda mücadele etti. Kıyasıya rekabetin yaşandığı ödül oyununda yarışma 9-9'a geldi. Finale damga vuran Melis atışlarıyla öne geçti ve ödül oyununu takımı Ünlüler'e kazandırdı.

Ödül oyunu sonrası yarışmacılar ada konseyine geldi. Ada konseyinde hem Ünlüler'den hem de Gönüllüler'den iki kişi iki ismi söyledi. O isimler Öykü ve Dora oldu. Böylelikle eleme Öykü, İlayda, Dora ve Sancakay arasında geçti.

Acun Ilıcalı sms oylaması sonuçlarına göre Survivor'dan elenen yarışmacının Sancakay olduğunu açıkladı.

SANCAKAY: BEN KARAKTERİMDEN ÖDÜN VERMEDİM

Survivor'dan elenen Sancakay ise veda konuşmasında takım arkadaşlarına sitem etti.

Sancakay, "Herkes kalbinin ekmeğini yer. Buraya geldiğimde takımı birleştirmek için harekete ettiğimde ve karşı takımla konuştuğum için sürekli eleştirildim. Beni yazma nedenlerini duyduğumda ise kendimle gurur duydum. Karakterimden ödün vermeden yarıştım. İnşallah bundan sonra devam edecek olan arkadaşlar da benim gibi karakterlerinden ödün vermeden yarışırlar" ifadelerini kullandı.

"BEN DE ŞAŞIRDIM"

Sancakay'ın elenmesinen şaşıran Acun Ilıcalı ise "Daha çok kalmanı isterdim. Erken vedalar beni hep çok üzüyor. Ama ben de biraz şaşırdım bu akşam" dedi.

twitter takip