Survivor'da bir diskalifiye daha!

Survivor%E2%80%99da+bir+diskalifiye+daha%21;+
ABONE OL

Survivor'ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde bir diskalifiye şoku daha yaşandı.

Survivor'da dün ilk eleme adayı belli olmuştu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler eleme adayı olarak Aleyna'yı çıkarmışlardı. Aleyna ise adının yazılmasından dolayı büyük bir üzüntü duymuştu.

Gözler bugün oynanan dokunulmazlık oyununa çevrildi. 8-1'lik bir skordan geri gelmeyi başaran Gönüllüler dokunulmazlığı kazandı. Gönüllüler galibiyet sonrası büyük sevinç yaşadı.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Gönüllüler takımına, "Dominik'te tarihi bir gün. Gerçekten bu günü unutmayacağım. Çok çok nadir bir şey oldu bugün. Bugün siz Survivor'a resmen başladınız arkadaşlar." dedi.

'SURVİVOR'A DEVAM ETME ŞANSIN YOK'

Konseye gelen yarışmacılara Acun Ilıcalı ise üzücü haber verdi. Ünlüler takımı haber sonrası adeta yıkıldı. Ilıcalı, "Meryem'in ciddi bir sakatlığı var. Bununla ilgili doktorumuz çalışmalar yaptı ve Meryem'in sakatlığı ciddi durumda.

Doktorumuzla bir kez daha konuştum. Doktor Metin Kuş'un raporuna göre Survivor'a devam etme şansın yok. Bana göre final adaylarından biri." ifadelerini kullandı.

Meryem ise haber sonrası gözyaşlarını tutamadı. Yaptığı açıklamada, "Acun Bey nasıl başlasam bilmiyorum. Yani iki sene üst üste istediğim platformda bir sağ dizim sonra sol dizim travma gibi bir şey.

Hayatta yüzde 1 bile bir şans faktörü varsa gerçekten benim hayatımda yok. Hissettiğim çok şey var ama demek ki her şeyin hayırlısı böyleymiş. Bu da benim şansım mı diyeyim kaderim mi diyeyim bilmiyorum" dedi.

Öte yandan Meryem geçen yıl da sakatlığından dolayı Survivor'a erken veda etmişti. Geçtiğimiz günlerde Cemal de sakatlığı nedeniyle Survivor'dan ayrılmak zorunda kalmıştı.

Bir yandan da dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler bir eleme adayı çıkardı. Survivor'da ikinci eleme adayı İlayda oldu.
 

twitter takip