Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu? İşte, 30 Ocak sonucu...

Survivor%E2%80%99da+dokunulmazl%C4%B1k+oyununu+kim+kazand%C4%B1,+eleme+aday%C4%B1+kim+oldu?+%C4%B0%C5%9Fte,+30+Ocak+sonucu...
ABONE OL

Zorlu parkurları aşmak için tüm güçlerini sergileyen yarışmacılar, özellikle dokunulmazlık yarışlarında varını yoğunu ortaya koyuyor. Peki Survivor 30 Ocak Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında heyecan hız kesmeden devam ediyor. Hemen her gün ekranlara gelen yarışmanın hayranları gözlerini ayırmadan heyecan dolu yarışmaları takip ediyor. Bir yandan zorlu ada şartlarında yaşamaya çalışan yarışmacılar, bir yandan da yüksek fiziksel efor gerektiren parkurlarda rakiplerine üstünlük sağamaya çalışıyor.

Her sene yenilikler yapılan yarışmada, kazanmak artık her zamankinden daha zor bir hal aldı. Parkurlar yarışmacıların fiziksel sınırlarını son seviyelerine kadar zorluyor. Özellikle dokunulmazlık oyuncuları, yarışmacıların Survivor’daki kaderini belirlediğinden çok daha fazla önem taşıyor.

Dokunulmazlık yarışmalarının ne denli önemli olduğunun farkında olan yarışmacılar, terinin son damlasına kadar mücadeleye devam ediyor. Survivor’da kalarak şampiyon olmanın ve Survivor 2021’in şampiyonu olmanın hayalini kuran yarışmacılar için dokunulmazlık oyununu kazanmak oldukça önemli.

SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Merakla beklenen Survıvor eleme adayı kim oldu? Eleme adayı Duygu oldu.

30 OCAK SURVIVOR DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

30 Ocak tarihinde yayınlanan Survıvor yarışmasında kıyasıya mücadele edildi. 30 Ocak tarihinde yayınlanan Survıvor yarışmasında kıyasıya mücadele edildi. Kazanan takım ünlüler oldu. Son mücadele Balaban ve Yunus Emre arasında gerçekleşti.

twitter takip