Tolgahan Sayışman'ın partneri o oyuncu mu olacak? Daha önce de birlikte oynamışlardı!

Tolgahan+Say%C4%B1%C5%9Fman%E2%80%99%C4%B1n+partneri+o+oyuncu+mu+olacak?+Daha+%C3%B6nce+de+birlikte+oynam%C4%B1%C5%9Flard%C4%B1%21;
ABONE OL
Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'ın başrolünde yer alacağı ve yeni sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan 'Şampiyon' dizisinin kadın başrol oyuncusunun Amine Gülşe olacağı yönündeki haberler yalanlandı. Sezonun iddialı yapımları arasında yer alan 'Şampiyon'ın kadın başrol oyuncusunun yakın zamanda futbolcu Mesut Özil ile yaptığı evlilik ile gündemde olan oyuncu Amine Gülse olacağı iddia edilmişti. Diğer adayların da 'İçerde' dizisiyle tanınan Bensu Soral ve Neslihan Atagül olduğu söylentileri çıkmıştı. Dizinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada bu iddialar yalanladı ve adı geçen 3 oyuncu ile görüşülmediğini ifade edildi. Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe 2015-2016 seneleri arasında 'Asla Vazgeçmem' dizisinde birlikte rol almıştı. Önümüzdeki haftalarda sete çıkacak olan dizinin başrol kadın oyuncusu için görüşmelerin devam ettiği bilgisi de verildi. Yapımını BSK Yapım’ ın, yapımcılığını Başak Bingüller ve Çağrı Bingüller’ in üstlendiği dizinin senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ketche ( Hakan Kırvavaç ) oturuyor. Şampiyon; Kafkas lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı ( Tolgahan Sayışman )’ nın oğlu Güneş ( Emir Özyakışır) için ringlere dönme mücadelesini konu alıyor.
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 

Tolgahan Sayışman, yeni sezonda TRT 1’de sezonun en iddialı projelerinden ‘’Şampiyon’ dizisi ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. BSK yapım basında yer alan Amine Gülşe’ye teklif gittiği haberini yalanladı. Önümüzdeki haftalarda sete çıkacak olan dizinin başrol kadın oyuncusu için görüşmeler devam ederken, bu isimler arasında Neslihan Atagül ve Bensu Soral’ın da olmadığını açıkladılar. Yapımını BSK Yapım’ ın, yapımcılığını Başak Bingüller ve Çağrı Bingüller’ in üstlendiği dizinin senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ketche ( Hakan Kırvavaç ) oturuyor. Şampiyon; Kafkas lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı ( Tolgahan Sayışman )’ nın oğlu Güneş ( Emir Özyakışır) için ringlere dönme mücadelesini konu alıyor.

Şampiyon (@sampiyontrt)'in paylaştığı bir gönderi ()

async src="//www.instagram.com/embed.js">
twitter takip