Türkiye'nin benzersiz TV formatı 'Yatıya Misafirim Var', ilk bölümüyle dikkatleri üzerine topladı!

T%C3%BCrkiye%E2%80%99nin+benzersiz+TV+format%C4%B1+%E2%80%99Yat%C4%B1ya+Misafirim+Var%E2%80%99,+ilk+b%C3%B6l%C3%BCm%C3%BCyle+dikkatleri+%C3%BCzerine+toplad%C4%B1%21;
ABONE OL

BBO Yapım ve Skala Yapım imzalı, ‘Yatıya Misafirim Var’ 30 Kasım Pazartesi günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Türk televizyonlarında bir benzeri olmayan program, pandemi koşullarına uygun tedbirlerle hayata geçiriliyor.

Yapımcılığını BBO Yapım ve Skala Yapım'ın üstlendiği "Yatıya Misafirim Var", Türk televizyonlarına farklı bir soluk getirmek amacıyla 30 Kasım Pazatesi günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Drama tadında bir reality olan yarışma programı, ilk bölümüyle de izleyiciden tam not aldı.

5 ayrı şehirden, 5 ayrı yaşam öyküsü!

Kanal D ekranlarında yayınlanan "Yatıya Misafirim Var", farklı kültürlere ve deneyimlere sahip 5 şehirden, 5 yarışmacıyı bir araya getiriyor. Birbirleriyle ilk kez tanışacak olan bu yarışmacılar, misafirperverliklerini ve yöresel zenginliklerini konuşturuyor.

Konuklarını en iyi ağırlayan kazanıyor!

“Yatıya Misafirim Var” yarışmasında, birbirinden farklı daha önce birbirlerini hiç tanımayan 5 yarışmacı, 5 farklı şehirde kıyasıya mücadele ediyor. Yarışmacılar, her gün başka bir şehirde, o şehri temsil eden yarışmacının evinde misafir oluyor ve geceyi orada geçiriyor. Konuklar, bu sayede hem o şehrin kültürünü tanıyor, hem yemeklerini tadıyor, hem de misafirperverliğiyle tanışıyor.

En yüksek puanı almak için yarışacaklar!

Yarışmacılar, günün sonunda ev sahibine puan verecek. Ertesi gün, başka bir şehir, başka bir yarışmacı ile şehirlerarası mücadele devam edecek. Eğlenceli, bir o kadar da stresli anların yaşanacağı programda, hazırlanan yemekler damaklara, gezilen görülen yerler de gözlere hitap edecek.

Her yarışmacının kendine özgü hayat hikayesi , yaşam şekli seyirciyle buluşturulacak. Seyirci her bölümde başka bir şehir, başka bir yaşam tarzı ve hayat hikayesi izleyecek. Bazen güleceğiz, bazen de yarışmacıların çekişmeli sahnelerine tanıklık edeceğiz.

İşte, programın ilk hafta yarışmacıları:

Gaziantep’ten Oya Sesli, Hatay’dan  Fidan Merve Kirtay, Mersin’den Rabia Ay, Nevşehir’den Ferhat Akbaş ve Şanlıurfa’dan Hasan Ocakoğlu olacak.

30 Kasım Pazartesi ilk bölümüyle ekrana gelecek programda; ev  sahipliğini yapan  Nevşehir’li Ferhat Akbaş, diğer 4 yarışmacıyı evinde ağırlayacak, gün boyunca şehrin tarihi, turistik merkezlerini gezdirecek.

Yarışmacımız akşam olduğunda ise  bölgenin yöresel yemeklerini, geleneksel lezzetlerini evinde konuklarına sunacak. Ailelerinden uzakta kalan yarışmacıları misafirperverliği ile  memnun etmeye çalışacak.

Kıyasıya rekabetin yaşanacağı programda haftanın en yüksek puanını alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak.

"Yatıya Misafirim Var", hafta içi her gün 16.00'da Kanal D'de!

twitter takip