Ünlü oyuncu Sadakatsiz dizisinde!

%C3%BCnl%C3%BC+oyuncu+Sadakatsiz+dizisinde%21;
ABONE OL

Çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan dizinin kadrosuna flaş bir bir isim dahil oldu.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, BBC'nin BAFTA Ödüllü dizisi 'Doctor Foster'dan uyarlanan 'Sadakatsiz', Kanal D ekranında çarşamba akşamları izleyiciyle buluşuyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sesen başrolleri paylaştığı dizinin kadrosunda; Burak Sergen, Alp Akar, Yeliz Kuvancı, Gözde Seda Altuner, Kenan Ece, Özge Özder ve Tarık Emir Tekin gibi isimler yer alıyor.

DİZİYE YENİ TRANSFER

Medyapım'ın sosyal medya hesabından "Şahane bir haberimiz var" şeklinde yapılan duyuruya göre; 'Sadakatsiz'e flaş bir transfer gerçekleşti.

Geçtiğimiz sezon 'Alev Alev' adlı dizide başrol oynayan başarılı oyuncu Berkay Ateş, ikinci sezonu merakla beklenen 'Sadakatsiz' dizisinde rol alacak. Ateş'in hayat vereceği karakter ise henüz açıklanmadı.

 

BERKAY ATEŞ KİMDİR?

Berkay Ateş, 19 Şubat 1987 yılı İstanbul doğumlu tiyatrocu, oyuncu ve tiyatro yazarıdır. Ateş, anne tarafından Malatya, baba tarafından ise aslen Ardahan‘lıdır.

Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik- Matematik bölümünü kazanmış ancak daha sonrasında bölümü bırakarak Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

Semaver Kumpanya’da tiyatro kariyerine başlayan Berkay Ateş, Mimar Sinan Üniversitesi sınıf arkadaşları Emir Çubukçu ve Can Kulan ile D22 Tiyatrosunu kurmuştur. İnsanın Kaderi İnsandır mottosuyla yola çıkan tiyatro Galata’da kurulmuştur. Ancak maddi koşullar ve Beyoğlu’nun son dönemdeki değişimi sebebiyle tiyatro Kadıköy’de bir köşke taşınmıştır.

Berkay Ateş, aynı zamanda D22 oyunlarından; Kuş Öpücüğü, Yirmi Beş, Karabatak ve Hak oyunlarının yazarıdır.

Ateş, 2017 yılında verilen Cevdet Kudret Edebiyat Ödülleri Tiyatro dalında “Hakikat, Elbet Bir Gün” adlı oyunuyla kazanmıştır.

DİZİ KARİYERİ

Star TV ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Vahide Perçin, Can Nergis, Beren Gökyıldız ve Nazlı Gonca Vuslateri gibi isimlerin yer aldığı Anne dizisinde Cengiz Yıldız karakterini oynamış ve oyunculuğu ile dikkat çekmiştir.

Berkay Ateş son olarak Kanal D’de yayınlanan başrollerini Farah Zeynep Abdullah ile Ömer Berk Cankat’ın paylaştığı Gülizar filminde Fettah karakterini oynamıştır. Berkay Ateş, 2018 yılı itibariyle fenomen dizi Çukur’un kadrosuna katılmıştır.

Ateş, son olarak Show TV'de yayımlanan Alev Alev dizisinde izleyiciyle buluştu.

SİNEMA KARİYERİ

Film kariyerine ilk olarak 2013 yılında başrolünde Nihan Belgin ve Umut Beşkırma oynadığı Yarım Kalan Mucize filmi ile başlamıştır.

2015 yılında Emin Alper’in yazıp yönettiği, başrolünü Mehmet Özgür ile paylaştığı Abluka filmde yer almış ve bu film “Uluslararası Altın Koza’da” en iyi film ödülünü almıştır.

Berkay Ateş, 2015 senesinde 22. Altın Koza Film Festivali’nde “Umut Veren Genç Erkek Oyuncu” ödülünü almaya hak kazanmıştır.

twitter takip