Yarım Kalan Aşklar dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı!

ABONE OL

Başrollerinde Dilan Deniz ve Burak Deniz'in yer alacağı 'Yarım Kalan Aşklar' dizisinin ilk görüntüleri izleyici ile paylaşıldı.

Türkiye'nin sevilen dijital içeirk platformu BluTV'de yayınlanacak olan 'Yarım Kalan Aşklar' dizisinin ilk görüntüleri izleyici ile buluştu.
 
Blu TV'nin kadrosunda genç oyuncular Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz ile usta isimler Cem Davran ve Ezel Akay'ın yer aldığı 'Yarım Kalan Aşklar' dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.
 
Blu TV’nin özel yapımı olan, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Yarım Kalan Aşklar dizisi; geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybedip sürpriz bir bedende dünyaya geri dönen Ozan’ın hikayesini anlatıyor.
 
Aksiyon ve aşk dolu sahneleriyle dikkat çeken dizinin yönetmen koltuğunda Suskunlar, Karışık Pizza, İkimizin Yerine gibi yapımları yöneten Umur Turagay yer alırken, senaristliğini Ethem Özışık (Poyraz Karayel, Söz), Hakan Bonomo (Adı Mutluluk, Söz) ve Ercan Uğur (Söz) üstleniyor.
 
Dizide; bir diğer ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş da konuk oyuncu olarak yer alıyor. 
 
twitter takip