Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizileri sezonu kapattı!

Yasak+Elma,+%C3%96%C4%9Fretmen+ve+Baraj+dizileri+sezonu+kapatt%C4%B1%21;+
ABONE OL

Koronavirüse bağlı Covid-19 salgını nedeniyle setlerine ara verilen dizilerden sezonu kapatma haberleri gelmeye devam ediyor.. Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj dizileri de salgın riski devam ettiği için sezonu erkenden kapattılar...

Ekranların fenomen dizileri arasında yer alan Yasak Elma, Öğretmen ve Baraj için yeni bir karar alındı. Ramazan Bayramı sonrasında sete çıkması planlanan diziler sezonu kapattı. 
 
Fox TV'in 3. sezonunda artan bir ilgiyle izlenmeye devam eden Yasak Elma dizisi ile yeni başlayan 'Öğretmen' ve 'Baraj' dizilerinin yeni bölümlerinin yeni sezonda ekrana gelmesine karar verildi.
 
tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizilerinin bayram sonrası sete çıkması planlanıyordu. Oyuncular ve teknik ekip de hazırlık yapmaya başlamıştı.
 
Ancak kanal ve yapım şirketinin patronu Fatih Aksoy koronavirüs salgınıyla ilgili risk sürdüğü için sezonu kapatma kararı aldı. Baraj 24 Temmuz'da sete çıkacak.
 
Diğer diziler de yaz sonunda çekimlerine başlayacak. Fatih Aksoy "Bu sezon bizim için bitti artık" dedi.
 
Yayın hayatına yeni başlayan Öğretmen dizisi salgın nedeniyle çekimlere ara verilmeden önce 4. bölümüyle, Baraj da 2. bölümüyle ekrana gelmişti.
twitter takip