Yaz ekranı açıldı, ilk dizi ekrana geldi! 'Afili Aşk' nasıl başladı?

Yaz+ekran%C4%B1+a%C3%A7%C4%B1ld%C4%B1,+ilk+dizi+ekrana+geldi%21;+%E2%80%99Afili+A%C5%9Fk%E2%80%99+nas%C4%B1l+ba%C5%9Flad%C4%B1?
ABONE OL

Kanal D'nin başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un rol aldığı yeni yazlık dizisi 'Afili Aşk' dün akşam ekran yolculuğuna başladı. Dizi senaryosuyla sosyal medyadan da çeşitli tepkiler aldı.

Kanal D'nin başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un rol aldığı yeni yazlık dizisi 'Afili Aşk' dün akşam ekran yolculuğuna başladı.

İlk bölümüyle izleyici karşısına çıkan 'Afili Aşk' yazlık diziler arasında görücüye ilk çıkan yapım oldu ve aldığı reyting oranlarıyla sevileceğinin sinyallerini verdi.

Dizi ilk bölümüyle Total'de 5.15, AB grubunda 4.57, ABC1'de de 4.64 reyting alarak her üç kategoride de ikinci sırada yer aldı.

'Afili Aşk' üç kategoride de ilk sırada yer alan 'Fox Ana Haber'in ardından günün en çok izlenen dizisi oldu.

İlk bölüm için dikkat çekici bir başlangıç yapan 'Afili Aşk' sosyal medyadan da eğlenceli bir dizi olduğu yönünde tepkiler aldı.

'Afili Aşk' için "Bütün kış ağır abi mafya dizilerinden ya da askeri dizilerden sıkılmıştık. İyi geldi komik bir dizi" yorumları yapıldı.

Ancak bazı izleyiciler ise diziye senaryonu beğenmedi.

Bazı izleyenler de; hikayenin despot bir aile ve abilerinin baskısı sonucu kıyafetini değiştiren, sokakta yürüyemeyen, erkek arkadaşıyla konuşamayan, zorla evlendirilmek istenen, üniversiteye gidemeyen, evlenmek istediği için dövülen bir karakterin üzerinden yazılmasına ve bunun komik bir dizi olarak yansıtılmasına kızdı ve "Her gün ayrı bir kadın cinayeti işlenirken birde dizilerde böyle konular işlenmesi rezillik" gibi eleştirel yorumlar yaptı.

twitter takip