Yeni Hayat dizisinin yayın günü ertelendi!

Yeni+Hayat+dizisinin+yay%C4%B1n+g%C3%BCn%C3%BC+ertelendi%21;
ABONE OL

Ülkemizde dün ilk kez bir ölüme de neden olan koronavirüs riski nedeniyle bazı dizilerin setlerine ara verildi. Kanal D'nin yeni dizisinin yayın günü ise ertelendi.

 
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı ilk açıklama ile dün ülkemizde de ilk ölüme neden koronavirüs endişesi TV sektörünü de vurdu.
 
Bazı diziler setlere ara verirken yeni diziler de yayın hayatına başlama tarihlerini erteliyor.
Limon Film, Ay Yapım, Karga Seven Pictures, Avşar Film ve BKM gibi bazı yapım şirketleri setlere iki hafta ara verdiğini duyuyararak setlerini durdurdu. Buna göre; Çukur, Babil, Hekimoğlu, Savaşçı, Ramo, Zalim İstanbul, Bir Annenin Günahı, Hizmetçiler gibi dizilerin setleri tedbir amaçlı 14 gün durduruldu.
 
Yeni bölüm çekimleri biten Baraj ve Öğretmen dizilerinin de ara vermesi bekleniyor.
 
Ellerinde stok bölüm bulunan dizilerin çekimlerine ara verilse de, yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam edecek. 
 
Ara vereceğine dair bilgi gelmeyen diziler arasında ise; Hercai, Kuruluş Osman, Gel Dese Aşk, Bir Zamanlar Çukurova yer alıyor.
 
Kanal D'nin yayın hayatına yeni başlayacak olan Karga Seven Pictures imzalı dizisi 'Yeni Hayat' da izleyici ile buluşacağı erteledi.
 
Dizinin 26 Mart Perşembe olarak açıklanan yayın tarihi ertelendi. Dizinin yeni yayın günü ise açıklanmadı.
 
 
Dizinin ve Kanal D'nin resmi hesaplarında tanıtımlar 'yakında' olarak  ekrana geliyor. 
 
Yeni Hayat'ın kadrosunda; Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nisa Sofiya Aksongur, Nilperi Şahinkaya, Begüm Akkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nebil Sayın, Aziz Caner İnan, Tayanç Ayaydın, Devrim Nas, Furkan Kalabalık, Seher Terzi, Ayşe Tunaboylu ve Övül Özbay gibi isimler yer alıyor
twitter takip